از میکسر بتن شک موتو تا خدمات پس از فروش 24 ساعته با آرین دیزل
پنج شنبه, 07 تیر 1403
مرصاد آقابابارنگرز

دو کشنده پرمیوم و اقتصادی در سبد محصولات شک موتو

بازگشت کارمانیا با معرفی کامیون کشنده XT
شنبه, 02 تیر 1403
تحریریه اتومبیل فارسی
اولین محصول تجاری گروه کرمان
چری تیگو ۹ ۲۰۲۴ در ۵ نسخه متنوع عرضه شد
چهارشنبه, 30 خرداد 1403
مصطفی محدث
بدون تغییرات ظاهری عمده
ب ام و X3 ۲۰۲۵ به همراه تغییرات گسترده معرفی شد
چهارشنبه, 30 خرداد 1403
مصطفی محدث
با نمای بیرونی جسورانه و کابین جسورانه تر
رونمایی از فونیکس FX الکتریکی در نمایشگاه شیراز
چهارشنبه, 23 خرداد 1403
مصطفی محدث
ارمغان تازه مدیران خودرو
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
تکلیف خودروهای پیش‌فروشی چه می‌شود؟
روتیتر

با ممنوع شدن واردات خودرو، حالا این پرسش مطرح است که تکلیف افرادی که خودروهای وارداتی را پیش‌خرید کرده‌اند، چیست؟ وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به تاریخ سی‌ام خردادماه جدیدترین مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برای اجرا به سازمان توسعه تجارت ابلاغ کرد. براساس این ابلاغیه، ثبت‌سفارش و واردات ۱۳۳۹ ردیف تعرفه‌ای کالا که شامل بیش از ۱۴۰۰ قلم کالا است ممنوع شد و خودرو نیز جزو آنها قرار دارد. ممنوع شدن واردات خودرو در حالی است که «پیش‌فروش» یکی از روش‌های عرضه رایج و پرطرفدار خودرو در ایران است بنابراین می‌توان حدس زد در حال حاضر شرکت‌های واردکننده تعداد قابل‌توجهی خودرو را پیش‌فروش و تمام پول یا پیش‌پرداخت آن‌را از خریداران دریافت کرده‌اند.
در این شرایط این پرسش مطرح است که تکلیف خریداران این خودروها چیست؟ اگرچه واردات خودرو به‌تازگی ممنوع شده اما مطمئنا شرکت‌های واردکننده خودرو علاوه بر خودروهایی که در انبارها دارند تعدادی خودرو نیز در مرحله واردات و ترخیص از گمرک دارند و قاعدتا باید با استفاده از این خودروها، تعهدات خود را پوشش داده و خودروهای فروخته شده را به خریداران تحویل دهند. همچنین در مواردی که شرکت واردکننده، دیگر خودرویی برای تحویل به خریداران ندارد، باید براساس قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو، پول دریافتی از مشتری را به اضافه سود مشارکت آن ظرف حداکثر ۲۰ روز بازگرداند. در این زمینه با توجه به سوابق بدحسابی شرکت‌های واردکننده خودرو و مواردی که در زمینه تاخیر در تحویل خودرو یا پرداخت پول مشتریان از سوی آنها وجود دارد، بهتر است نهادهای نظارتی به‌ویژه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان وارد عمل شده و با بررسی قراردادهای فروش و همچنین کنترل موجودی انبار این شرکت‌ها، از حقوق مشتریان دفاع کنند. همچنین باید مراقبت شود که شرکت‌های واردکننده خودرو پول دریافتی از مشتریان را نزد خود بلوکه نکرده و با تاخیر بازپس ندهند زیرا در گذشته سابقه داشته که این شرکت‌ها در صورت انصراف مشتریان از خرید، پول دریافتی را با چند ماه تاخیر پس می‌دادند.

 

منبع: ایسنا

نظر دهید


جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها