Rolls Royce Spectre Black Badge
جمعه, 03 اسفند 1403
شاهین قربانعلی نیا
اولین برقی سری بلک بج معرفی شد
Denza N7
جمعه, 03 اسفند 1403
شاهین قربانعلی نیا
350 کیلومتر با 15 دقیقه شارژ
ِDongfeng Honda S7
پنج شنبه, 02 اسفند 1403
شاهین قربانعلی نیا
نام Ye کنار گذاشته شد
Lucano L7
دوشنبه, 29 بهمن 1403
تحریریه اتومبیل فارسی
توسط مکث موتور اعلام شد
Chery Arrizo 8 pro
دوشنبه, 29 بهمن 1403
شاهین قربانعلی نیا
با دو نوع پیشرانه توسط چری عرضه می‌شود
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

یادداشت

  • تاخیر چهار ساله در عرضه و حضور رقبای پرشمار

    سایپا چطور آریا را کشت
     شاید بتوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بازاریابی را چرخه عمر محصول دانست. آگاهی نسبت به این چرخه و این که محصول در کجای نمودار قرار دارد، به اندازه‌ای اهمیت...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
پژو 207i
اتومبیل فارسی - پژو 207i
بر اساس گفته‌های مدیرعامل جدید ایران خودرو

 شامگاه یکشنبه ۲۱ بهمن ماه ویدیویی از صحبت‌های عادل پیرمحمدی مدیرعامل جدید گروه صنعتی ایران خودرو منتشر شد که وی را در حال صحبت در میان کارکنان و کارگران خط تولید این خودروساز نشان می‌داد.
پیر محمدی در بخشی از صحبت‌های خود به این مساله اشاره کرد که «تلاش من و هیات مدیره و سهام‌داران این است که هرچه تولید بکنیم اون کله اسب روش بخوره.» بدون شک اشاره وی از کله اسب همان لوگوی ایران خودرو است و این صحبت پیرمحمدی نشان دهنده این مساله است که تلاش وی و هیات مدیره در جهت تولید محصولاتی بومی با نشان تجاری ایران خودرو است.

درحال حاضر محصولاتی چون رانا، دنا، تارا، آریسان و ری‌را در خط تولید این خودروساز با نشان ایران خودرو تولید می‌شود و تنها محصولاتی که در تیراژ بالا بدون لوگوی ایکو در حال تولید است تیپ‌های مختلف پژو 207i و هایما S5 و S7 است. 

بنابراین باید منتظر ماند و دید که آیا با این صحبت‌های عادل پیرمحمدی، محصولات هایما و خانواده 207i در آینده نزدیک با خط تولید ایران خودرو خداحافظی خواند کرد و جای خود را به محصولات بومی با نشان ایران خودرو خواهند داد یا خیر. 

 

ناگفته نماند که پیش از این در اوایل سال ۱۴۰۱ تصاویری از یک هاچ‌بک بومی و ملی با کد پروژه TF21 از سوی ایران خودرو منتشر شد که نشان داد ایران خودرو قصد دارد یک هاچ بک بومی را به سبد محصولاتش اضافه کند. این محصول قرار بود در تیپ‌های مختلف و در کلاس هاچ‌بک و هاچ‌بک کراس به تولید برسد. همچنین اطلاعات به دست آمده در آن زمان نشان می‌داد که نسخه‌های پایه پروژه TF21 به پیشرانه TU3A (همان پیشرانه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ و ۳) و جعبه‌دنده ۵ سرعته دستی مجهز می‌شد و نسخه‌های بالاتر نیز به خانواده پیشرانه‌های جدید ۳ سیلندر ایران خودرو که با کد 3F شناخته می‌شود و همچنین جعبه‌دنده ۶ سرعته دستی و اتوماتیک مجهز می‌شوند.


همچنین قرار بود محصول نهایی پروژه  TF21 از تابستان سال ۱۴۰۲ جایگزین خانواده پژو ۲۰۶ شود. محصولی که نمای کناری آنشباهت قابل توجهی به محصولات مینی داشتو همچنین باید اشاره کرد که طراحی سقف آن نیزبا الهام اسمارت صورت گرفته بوداما متاسفانه این پروژه در کنار چندین پروژه دیگر در زمان مدیرعاملی علمیردان عظیمی به بوته فراموشی سپرده شد و علی‌رغم هزینه‌ها و زمان زیادی که برای تحقیق و توسعه آن صرف شده بود ادامه روند توسعه و تجاری‌سازی TF21متوقف شد. 

 

در حال حاضر با روی کار آمدن عادل پیرمحمدی و صحبت‌های اخیر وی مبنی بر تلاش برای تولید محصولاتی با نشان تجاری ایران خودرو (کله اسب)، به نظر می‌رسد که کورسوی امیدی برای بیرون کشیدن پرونده پروژه TF21 از بایگانی و ادامه روند تجاری‌سازی آن دیده می‌شود. خواه ناخواه برای مراحل تحقیق، توسعه و طراحی این محصول و نزدیک کردن آن به آخرین مراحل تجاری‌سازی زمان و هزینه قابل توجهی توسط گروه صنعتی ایران خودرو انجام شده است و حذف شدن آن از برنامه‌های آتی ایران خودرو صرفا یک زیان و هدر رفت منابع به شمار می‌رود. 

 

باید منتظر ماند و دید پس از خصوصی شدن مدیریت ایران خودرو و روی کار آمدن عادل پیرمحمدی که از افراد و مدیران با سابقه و خوشنام در گروه صنعتی ایران خودرو است آیا تغییر و تحول بزرگ و اساسی در کیفیت محصولات و همچنین توسعه سبد فعلی ایران خودرو رخ خواهد داد یا خیر. 

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه