BMW i3
جمعه, 30 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
عرضه دو تیپ i3 توسط پرشیا خودرو
با مرسدس بنز G کلاس ادیشن قوی‎‌تر از دهه 1980 آشنا شوید
پنج شنبه, 29 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
نسخه خاص از G کلاس با اسمی عجیب معرفی شد
BMW iX1 xDrive 30L
پنج شنبه, 29 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
برقی لوکس ب ام و در ایران
Audi A3L
سه شنبه, 27 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
جدیدترین‌های آئودی در ایران
AMG Arka
یکشنبه, 25 فروردين 1404
محمدعلی ملاعبداللهی
سواری‌های گروه آرتابان در یک قدمی بازار
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تاخیر چهار ساله در عرضه و حضور رقبای پرشمار

    سایپا چطور آریا را کشت
     شاید بتوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بازاریابی را چرخه عمر محصول دانست. آگاهی نسبت به این چرخه و این که محصول در کجای نمودار قرار دارد، به اندازه‌ای اهمیت...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
قیمت خودرو پایین می‌آید

با توجه به عرضه خودروهای ناقص

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران گفت: «با عرضه خودروهای ناقص موجود در کف کارخانه‌های خودروسازی شاهد شکسته شدن و ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو خواهیم بود.»

سعید موتمنی اظهار کرد: «آن طور که مسؤولان وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند حدود ۱۹۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در کارخانه‌های خودروسازی بوده که این خودروها به تدریج تکمیل شده و وارد بازار می‌شود.»

وی ادامه داد: «با عرضه این حجم از خودرو و ورود حداقل ۲۰ هزار دستگاه آن به بازار، قیمت‌ها ریزش خواهد کرد. به طور مثال قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵ که هفته گذشته ۱۰۳ میلیون تومان بود؛ اکنون به ۹۷ میلیون تومان رسیده، بنابراین در عرض یک هفته حدود شش میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.»

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران ادامه داد: «با عرضه خودروهای ناقص قیمت‌ها در بازار شکسته خواهد شد. در حال حاضر میزان خرید و فروش در بازار کم شده و خریدار بسیار کم است؛ لذا هرچه عرضه خودرو به این بازار بیشتر شود، بازار اشباع شده و قیمت‌ها شکسته خواهد شد.»

وی تصریح کرد: «اکنون تنها خریداران واقعی در بازار هستند که به دلیل نیاز مبرم و فوری به خودرو، خرید انجام می‌دهند. این در حالی است که در مقابل فروشنده در بازار بسیار زیاد شده است. دلالان نیز که اشتباهاً وارد این بازار شده بودند در حال خروج از این بازار هستند.»

موتمنی تاکید کرد: «در حال حاضر دیگر علتی برای افزایش قیمت خودرو وجود ندارد که بخواهد شیب قیمت خودرو را مجدداً صعودی کند؛ در هر صورت مصرف‌کننده‌ای که نیاز فوری نداشته باشد، خرید نکرده و منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها است.»

 

منبع: ایسنا


جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه