BMW i3
جمعه, 30 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
عرضه دو تیپ i3 توسط پرشیا خودرو
با مرسدس بنز G کلاس ادیشن قوی‎‌تر از دهه 1980 آشنا شوید
پنج شنبه, 29 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
نسخه خاص از G کلاس با اسمی عجیب معرفی شد
BMW iX1 xDrive 30L
پنج شنبه, 29 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
برقی لوکس ب ام و در ایران
Audi A3L
سه شنبه, 27 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
جدیدترین‌های آئودی در ایران
AMG Arka
یکشنبه, 25 فروردين 1404
محمدعلی ملاعبداللهی
سواری‌های گروه آرتابان در یک قدمی بازار
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تاخیر چهار ساله در عرضه و حضور رقبای پرشمار

    سایپا چطور آریا را کشت
     شاید بتوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بازاریابی را چرخه عمر محصول دانست. آگاهی نسبت به این چرخه و این که محصول در کجای نمودار قرار دارد، به اندازه‌ای اهمیت...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
780 هزار تعهد معوق دو خودروساز بزرگ کشور

مقام مسئول در وزارت صمت اعلام کرد:

یک مقام مسوول در وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید براینکه به وزیر القا کرده‌اند افزایش قیمت خودرو آن هم در این شرایط به نفع جامعه نیست، گفت: «آزادسازی قیمت خودرو خطراتی را به دنبال دارد، اما باید انجام شود.»

وی با اشاره به اینکه مدیریت بازار خودرو به سازمان حمایت برنمی‌گردد، اظهار کرد: «در حال حاضر پول زیادی به بخش خودرو هدایت شده، به نحوی که عدم توجه بانک مرکزی به تخصیص ارز به کالاهای سرمایه‌ای و مصرفی بادوام عاملی شده تا رشد قیمت این کالاها از قیمت ارز پیشی گرفته و هر روز روند صعودی پیدا کند.»

وی با بیان اینکه در حال حاضر عدم تعادل در عرضه و تقاضای خودرو وجود دارد، افزود: «امروز خودروساز تولید می‌کند اما بخشی از این تولیدات به سمت انبارها می‌رود، کسری قطعه دارند؛ از طرفی قطعه‌ساز نیز به دلیل دریافت نکردن پول خود از خودروسازان تمایلی به ارائه قطعات جدید به خودروساز ندارد.»
این مقام مسوول در وزارت صنعت با اعلام اینکه در حال حاضر ۶۵ هزار دستگاه خودروی ناقص در ایران‌خودرو و ۴۰ هزار خودروی ناقص در انبار سایپا قرار دارد، تصریح کرد: «به اعتقاد من باید مجوزهای فروش فوری و پیش‌فروش خودرو در اسرع وقت لغو و تمام تمرکز خودروسازان به ایفای تعهدات خود باشد؛ ایران خودرو و سایپا در مجموع ۷۸۰ هزار تعهدات معوق دارند که باید تمام تمرکز خود را بر تحویل آنها بگذارند.»

وی با تاکید براینکه امکان‌پذیر نیست دولت پول بیشتری برای پرداخت معوقات خودروسازان به قطعه‌سازان پرداخت کند، تصریح کرد: «امروز تقاضای کاذب در بازار به وجود آمده و فقط منفعت این موضوع به جیب دلالان می‌رود، البته خودروسازان نیز از این شرایط سود می‌برند.»

وی به امضاهای طلایی و بروز اختلاف قیمت کارخانه تا بازار خودرو اشاره کرد و گفت: «این امضاها عاملی شده تا بلاتکلیفی بازار خودرو بیشتر از گذشته شود؛ باید قیمت خودرو آزاد شود تا این مشکلات کنار روند.»

وی با اعلام اینکه آزادسازی قیمت خودرو خطراتی را به دنبال دارد، اما باید انجام شود، گفت: «باید مدیریت لازم برای قیمت‌گذاری خودرو توسط خودروسازان انجام شود تا ضمن رفع شکاف قیمتی کارخانه تا بازار، مصرف‌کننده نهایی بتواند محصول موردنیاز خود را خریداری کند.»

این مقام مسوول با تاکید براینکه به وزیر القا کرده‌اند افزایش قیمت خودرو آن هم در این شرایط به نفع جامعه نیست، گفت: «امسال به‌طور حتم به چشم انداز تولید خودرو دست پیدا نخواهیم کرد؛ امروز قطعه‌سازان پول خود را می‌خواهند و خودروساز نیز پولی ندارد که به آنها بدهد.»

وی با بیان اینکه کمیته خودرو باید تصمیم مناسبی برای صنعت خودرو بگیرد، افزود: «ساماندهی بازار خودرو وظیفه یک دستگاه نیست، بلکه یک تصمیم همه‌جانبه می‌خواهد.»


جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه