اتومبیل فارسی - چانگان هانتر پلاس
با پیشرانه 2 لیتری و جعبه دنده اتوماتیک

 

چانگان هانتر پلاس امروز توسط زامیاد در ایران رونمایی شد. این محصول  تاکنون در هفت کشور جهان تولید شده و ایران هشتمین مقصد چانگان برای عرضه این پیکاپ به شمار می‌رود. زامیاد در حالی عامل فروش این محصول چانگان در ایران خواهد شد که بیش از پنجاه سال تجربه عرضه خودروهای تجاری سبک را در ایران کسب کرده است. چانگان نخستین بار محصولات خود را در شراکت با سایپا به بازار ایران عرضه کرده است و در دور جدید واردات خودرو نیز سبدی گسترده از محصولات خود را در ایران به نمایش گذاشته و عرضه کرده است. حالا این خودروساز چینی به طور  هوشمندانه‌ای، زامیاد، شاخه خودروهای تجاری سبک سایپا را برای عرضه پیکاپ دو کابین دو دیفرانسیل خود در ایران برگزیده و به زودی چانگان هانتر پلاس را وارد بازار ایران خواهد کرد.


ابعاد و اندازه پیکاپ هانتر پلاس

پیکاپ چانگان هانتر پلاس به زودی به جمع پیکاپ‌های قدرتمند بازار ایران اضافه خواهد شد و می‌تواند رقابت بهتری برای این بازار ایجاد کند. این پیکاپ در طول، عرض و ارتفاع دارای ابعاد 5350، 1980 و 1875 میلی‌متر است و به نماد قدرت و استحکام شهرت دارد. این پیکاپ چینی که در واقع یکی از جدیدترین پیکاپ‌های بازار چین نیز به حساب می‌آید دارای شاسی مستقل، سیستم چهار چرخ محرک بوده و دارای زاویه ورود و خروج 28 و 26 درجه است که برای پیکاپ‌ها عدد مناسبی محسوب می‌شود.


مشخصات فنی پیکاپ زامیاد با برند چانگان

چانگان در سال 2019 پیکاپ را با نام F70 به بازار معرفی کرد. این خودرو که در تیپ‌های تک و دو دیفرانسیل تولید می شد به پایهای تبدیل شد تا بعدها پژو نخستین پیکاپ دو دیفرانسیل خود را تولید و به بازار عرضه کند. پژو لندترک (Peugeot Landtrek) در حقیقت نسخه‌ای ریبج شده از این پیکا خوش استایل چانگان به شمار می‌رود. بعدها در سال 2022، چانگان یک فیس‌لیفت از F70 پیکاپ را رونمایی و روانه بازار کرد که در بازار چین با نام چانگان لانتاژ شناخته می‌شود. این خودرو که قرار است در ایران توسط زامیاد به بازار عرضه شود، با نام چانگان هانتر پلاس به بازار ایران معرفی شده است. چانگان هانتر پلاس در ایران به یک پیشرانه بنزینی ۲ لیتری با توان ۲۲۶ اسب بخار و گشتاور ۳۹۰ نیوتن متر مجهز شده است. توان خروجی بالای موتور چانگان هانتر پلاس که آن را ردیف قدرتمندترین پیکاپ‌های دو دیفرانسیل بازار ایران قرار می‌دهد، به واسطه استفاده از سیستم پاشش مستقیم سوخت و توربوشارژ به دست آمده است. این پیشرانه با گیربکس کلاسیک ۸ سرعته اتوماتیک ZF جفت شده و امکان تعویض دنده الکترونیک برای آن در نظر گرفته شده است. 

چانگان هانتر پلاس در ایران به عنوان یک پیکاپ اتوماتیک دو دیفرانسیل عرضه خواهد شد. چانگان برای این پیکاپ آفرودی خود حالت‌های رانندگی نرمال، اکو، اسپرت، برفی و آفرودی را در نظر گرفته است. گیربکس کمکی بورگوارنر، قفل دیفرانسیل عقب و قفل دیفرانسیل مرکزی از ویژگی‌های دیگر چانگان هانتر پلاس است. سیستم تعلیق جناغی دوبل در جلو و همچنین تعلیق چند اتصالی در عقب برای این خودرو تعبیه شده است. زامیاد در معرفی این پیکاپ خود اعلام کرد که چانگان هانتر پلاس با این ویژگی‌های فنی امکان شیب روی 40 درصدی را دارد. 

 

امکانات چانگان هانتر پلاس

تجهیزات استاندارد چانگان هانتر پلاس شامل چراغ‌های LED کامل با راهنماهای دینامیک و قابلیت تأخیر در خاموشی یا همراهی تا در خانه (Follow me home)، ریل‌های سقفی، رکاب‌های جانبی برای ورود و خروج آسان، رینگ‌های آلیاژی دو رنگ ۱۸ اینچی، فرمان چندمنظوره با قابلیت تنظیم ارتفاع و سیستم فرمان برقی تطبیقی، تریم داخلی از جنس چرم مصنوعی، کامپیوتر سفری با نمایشگر ۷.۵ اینچی و یک دوربین ضبط داخلی است که ویدیوها را با کیفیت HD ضبط می‌کند و به حل موقعیت‌های مبهم در جاده کمک می‌کند.

علاوه بر این، پیکاپ چانگان هانتر پلاس در نسخه پایه خود روی کنسول نمایشگر لمسی ۱۲.۳ اینچی با امکانات Hands free و همگام‌سازی با گوشی‌های هوشمند و کنترل صوتی و شش بلندگو را داراست و از دیگر امکانات آن می‌توان به شیشه‌برقی در تمامی درها، تنظیمات صندلی‌های جلو (راننده در شش جهت، مسافر در چهار جهت)، خروجی ۱۲ ولت، سه پورت USB، سیستم ورود بدون کلید با دکمه استارت موتور، کروز کنترل، سیستم تهویه مطبوع با قابلیت تصفیه و یونیزاسیون هوا، ترمز پارک الکترونیکی و یک کلید هوشمند (Smart Key) است که امکان کنترل از راه دور تعدادی از عملکردهای خودرو را فراهم می‌کند، اشاره کرد.

حفاظت از راننده و سرنشینان در چانگان هانتر پلاس از طریق کیسه‌های هوای جلو، ستون فرمان جذب‌کننده انرژی، سیستم‌های کنترل کشش الکترونیکی و ترمز اضطراری، سیستم حفظ خطوط، کنترل پایداری و سیستم ترمز ضد قفل با توزیع نیروی ترمز تأمین می‌شود. همچنین این پیکاپ به کنترل سرعت در سراشیبی (HDC و HHC)، سیستم دید ۳۶۰ درجه و حسگرهای پارک، نور، باران و سنجش فشار باد تایرها مجهز است.

 

چانگان هانتر پلاس در ایران 

چانگان هانتر پلاس در حالی وارد بازار پر رونق پیکاپ‌های ایران می‌شود که رقبایی مانند KMC T9 توانسته اند سهم قابل توجهی از بازار را از آن خود کنند. این بخش از بازار که تا چند سال پیش خالی از تنوع بود، حالا با حضور خودروهایی مانند فوتون G7، زد ایکس G9، مکث کلوت، سانگ یانگ موسو گرند خان و در آینده مکسوس استار H، رقابت جدی و سختی را تجربه می‌کند. هر چند زامیاد با تولید خودروهای باری سبک توانسته سهم بزرگی که از بازار حمل بار سبک ایران را از آن خود کند، اما این شرکت همواره در ورود به بخش‌های تازه از بازار ناکام مانده و توفیق چندانی نیافته است. به هر روی، زامیاد اگر به دنبال موفقیت چانگان هانتر پلاس در این بازار است، باید بداند نیاز و خواسته مشتریان این خودرو، متفاوت از نیاز مشتریان دیگر محصولات است شرکت و برای به دست آوردن دل آن‌ها باید رویکردی متفاوت را در پیش بگیرد. 

 

 


در همین زمینه

شبکه‌های اجتماعی