هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
چرا تویوتا حاضر به ساخت کارخانه در عربستان سعودی نیست؟

خودروسازان آمریکایی گزینه بعدی عربستان سعودی 

عربستان‌سعودی از دو سال پیش تلاش کرده است تا شرکت تویوتا را برای ساخت یک کارخانه بزرگ در این کشور قانع کند. این تصمیم در راستای تداوم طرح محمد‌بن سلمان، ولیعهد سعودی برای کاهش وابستگی به صادرات نفتی و افزایش مشاغل برای جوانان سعودی اتخاذ شد.

با این حال چهار منبع آگاه به رویترز در این‌باره خبر داده‌اند که به‌دنبال مذاکراتی که به‌دلیل هزینه بالای نیروی کار، بازار کوچک داخلی و کمبود تامین‌کنندگان قطعه در منطقه، بدون نتیجه ماند ، تویوتا پیشنهاد سعودی‌ها را رد کرد. دستیابی به توافق با یک خودروساز مطرح خارجی برای ساخت یک کارخانه در عربستان یکی از بخش‌های اصلی استراتژی صنعتی سعودی‌ها است که در کل قرار است به این کشور در ایجاد تنوع اقتصادی کمک کند. شکست در نیل به چنین توافقی می‌تواند یک پسروی برای برنامه بن‌‌سلمان باشد. یک منبع سعودی که در جریان مذاکرات قرار داشته، می‌گوید: «مقامات تویوتا با احترام اعلام کردند که مایل به چنین توافقی نیستند.»

این در حالی است که محصولات تویوتا در بازار عربستان بعد از خودروهای آمریکایی در رده دوم فروش قرار داشته و این شرکت با توجه به معافیت‌های مالیاتی و گمرکی در میان کشورهای عربی می‌توانست به بازارهای کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس نیز دست یابد اما به نظر می‌رسد صادرات محصولات این شرکت به کشورهای عربی بیشتر از تولید در محل برای این شرکت صرفه اقتصادی داشته است.

عربستان سعودی قصد دارد تا چند سال آینده وابستگی خود به نفت را کاهش داده و از این رو به سمت تولید خودرو و برق هسته‌ای گام برداشته است که به نظر می‌رسد دست رد تویوتا این کشور را تا حدی از ورود به صنعت خودرو ناامید خواهد کرد. به نظر می‌رسد گزینه بعدی برای عربستان شرکت‌های آمریکایی برای تولید خودرو در این کشور باشد که با توجه به هزینه بالای تولید خودروهای آمریکایی این شرکت نیز حاضر به همکاری در خاک عربستان نباشند.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه