هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
چانگ فنگ لئوپارد شریک کدام خودروساز ایرانی می‌شود؟

ریگان خودرو، آمیکو یا خودروسازان راین

امروز در دوره‌ای که تحریم‌های ایران دوباره شدت گرفته، خودروسازان بسیاری بازار ایران را ترک کرده یا فعالیت‌های خود را به حالت تعلیق در آورده‌اند. حتی آن‌هایی که قصد ادامه فعالیت خود در بازار ایران را دارند نیز با مشکلاتی مانند نقل و انتقال پول و قطعه دست به گریبان هستند. در این بین اما خودروسازان داخلی سودای شراکت با شریک‌های جدید را در سر می‌پروانند که بیش‌تر آن‌ها اهل کشور چین هستند.
در این شرایط شاهد اتفاقی جالب هستیم. شرکت خودروسازی چانگ فنگ که از زیر مجموعه‌های گروه GAC است، در حال مذاکره با چند خودروساز ایرانی است. چانگ‌فنگ نخستین بار در اولین دوره از نمایشگاه خودروی شهر آفتاب برنامه حضورش در بازار ایران را اعلام کرد. نخستین محصول این شرکت نیز قرار بود با برند لئوپارد و با نام CS10 در بازار ایران عرضه شود. چانگ فنگ در گام نخست قصد داشت با ریگان خودرو، خودروساز نوپای گروه صنعتی کرمان خودرو وارد شراکت شود. تصویری که مشاهده می‌کنید نیز مربوط به نمونه‌ای می‌شود که توسط ریگان خودرو برای انجام آزمایش‌های پیش از تولید وارد ایران شده است.
با این حال این همکاری شکل نگرفت و ریگان خودرو شرکت‌های جیانگ‌نان و جیانگ‌لینگ را برای ادامه همکاری برگزید. مسئولام ریگان خودرو دلیل پا نگرفتن این همکاری را قوانین دولت چین اعلام کرده‌اند. در واقع به این دلیل که لئوپارد یک خودروساز دولتی محسوب می‌شود، بر اساس قوانین این کشور اجازه همکاری با بخش خصوصی را در ایران ندارد، بنابراین لئوپارد پیش از این که توسط خودروسازان خصوصی ایران وارد بازار ایران شود، باید زیرمجموعه‌ای خصوصی داشته باشد تا بتواند با بخش خصوصی ایران همکاری کند.
این در حالی است که اکنون دو خودروساز بخش خصوص در ایران، یعنی آمیکو و خودروسازان راین، در حال مذاکره با لئوپارد چین هستند تا محصولات این شرکت را در ایران مونتاژ و روانه بازار کنند. نکته جالب ماجرا این جا است که هر دو خودروساز قرارداد خود را نهایی می‌دانند و تا پای انتخاب محصول نیز پیش رفته‌اند.
حال سوال این است که در نهایت کدام خودروساز موفق به مونتاژ و عرضه اتومبیل‌های لئوپارد در ایران خواهند شد؟


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه