هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
فولکس‌ به دنبال تولید سالانه صد هزار خودروی الکتریکی

در گفت و گو با یک وب‌سایت آلمانی مطرح شد

 چند سالی است که اتومبیل‌سازان بزرگ به فکر توسعه و تولید خودروهای الکتریکی و کم‌آلاینده افتاده‌اند و حتی شرکت‌های نوپا با عرضه محصولات تمام‌الکتریکی حضور خود را در این صنعت اعلام کرده‌اند. امروز دیگر اهمیت و جایگاه استراتژیک خودروهای پاک در آینده صنعت خودرو بر کسی پوشیده نیست و هر روز یک قدم به فراگیر شدن این گونه اتومبیل‌ها نزدیک‌تر می‌شویم. برای رسیدن به اهداف این‌چنینی و تولید خودروهای الکتریکی که از آخرین فناوری‌های مدرن بهره می‌برند، نیاز به تجهیزات جدید نیز وجود دارد و کارخانه‌های سنتی نمی‌توانند به خوبی پاسخ‌گوی تولید این محصولات آینده‌نگرانه باشند.

فولکس‌واگن که مدتی با رسوایی دیزل‌گیت دست و پنجه نرم می‌کرد و با اعتبار و آبرویی در خطر مواجه بود، برنامه گسترده‌ای برای تولید خودروهای الکتریکی پاک در سر دارد. شاید عملکرد مثبت فولکس‌واگن در زمینه اتومبیل‌های الکتریکی بخشی از اعتبار از دست رفته این غول خودروسازی را باز گرداند، اما تولید این گونه‌ خودروها نیاز به زیرساخت‌های مدرن و پیشرفته نیز دارد. به همین منظور این خودروساز آلمانی قصد دارد تا در نخستین کارخانه محصولات الکتریکی خود به تولید 100،000 دستگاه اتومبیل بپردازد. کارخانه زویکاو فولکس‌واگن با سرمایه‌گذاری گسترده این شرکت تبدیل به محل تولید خودروهای تمام‌الکتریکی خواهد شد. هدف نهایی فولکس‌واگن در این کارخانه رسیدن به تیراژ 100 هزار دستگاهی تا سال 2020 است.
این اطلاعات توسط عضو هیات E-mobility توماس اولبریخ در مصاحبه‌ای با وب‌سایت هاندلسبلات منتشر شد و همزمان با تایید محل کارخانه‌ای که مسئولیت توسعه محصولات تمام‌الکتریکی را بر عهده خواهد داشت، از اهمیت کارخانه زویکاو در برداشتن قدم‌های اولیه این پروژه در چندسال آینده گفت. وی افزود: "در نیمه دهه 2020 ظرفیت تولید 100 درصدی خودروهای بنزینی به طور کامل به تولید نمونه‌های تمام‌الکتریکی  اختصاص خواهد یافت." توماس اولبریخ همچنین مطرح کرد که تغییرات مشابه‌ای در دیگر کارخانه‌های فولکس‌واگن در سراسر دنیا که تعداد آن‌ها به 16 عدد می‌رسد، رقم خواهد خورد. هر کدام از کارخانه‌های فولکس‌واگن به تولید تعدادی از محصولات تمام‌الکتریکی این شرکت که بر پایه پلتفرم MEB توسعه یافته‌اند خواهد پرداخت.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه