هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
همچنان یک روزنه قانونی وجود دارد

علاقه‌مندان خودروهای الکتریکی در ایالات متحده که به دنبال امتحان و آزمایش محصولات چینی این سگمنت هستند مجبورند برای تحقق خواسته خود همچنان منتظر بمانند. طبق آخرین گزارشات، جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا در حال ارزیابی و آماده‌سازی طرحی است که تعرفه ۱۰۰ درصدی برای خودروهای الکتریکی چینی اعمال می‌کند.

تعرفه جدید که وال استریت ژورنال برای اولین بار از آن خبر داد، احتمالا تا هفته آینده عملیاتی و به صورت رسمی اعلام خواهد شد. این تعرفه نه تنها خودروهای الکتریکی، بلکه باتری‌ها و پنل‌های خورشیدی تولیدشده در چین را هم نشانه گرفته است. تعرفه جدید حاصل یک تحلیل و بررسی عمیق است که در سال ۲۰۲۲ شروع شد. اگرچه برخی از سیاست‌مداران از جمله رییس‌جمهور قبلی آمریکا یعنی دونالد ترامپ به دنبال افزایش یکپارچه تعرفه‌ها بودند، برنامه جدید از یک سیاست هدف‌گذاری‌شده و خاص خبر می‌دهد. تعرفه‌های جدید با اظهارات قبلی بایدن در رابطه با افزایش تعرفه فولاد واردشده از چین نیز همخوانی دارد.

جو بایدن گفته بود: «دولت چین مدت‌ها است که سرمایه و پول دولتی را به کمپانی‌های چینی تولید فولاد سرازیر می‌کند و با ارائه تشویق‌هایی مثل مزایا و کاهش‌های دولتی، آن‌ها را به سمت تولید بیشتر فولاد می‌برد. آن‌ها رقابت نمی‌کنند بلکه در حال تقلب هستند. ما صدمات {ناشی از رفتار و تصمیم چین} را اینجا در آمریکا مشاهده می‌کنیم.»

وال استریت ژورنال می‌گوید که به غیر از خودروهای چینی، افزایش ۲.۵ درصدی بر تعرفه دیگر خودروهای صادرشده به آمریکا نیز اعمال خواهد شد.

نکته مهم در رابطه با تعرفه جدید این است که در آن، همچنان راهکاری برای حفره قانونی که چین می‌تواند با استفاده از آن خودروهای الکتریکی خود را به آمریکا بفرستد دیده نمی‌شود. این حفره هم کشور مکزیک است که برخی از کمپانی‌های چینی می‌توانند به تولید و ارسال خودروهای الکتریکی خود در آن مشغول شوند. اگر آن‌ها دست به چنین کاری بزنند، می‌توانند بدون پرداخت تعرفه اضافی، خودروهای خود را وارد بازار ایالات متحده کنند. البته این در شرایطی است که مکزیک دست به تغییرات ساختاری بیشتری نزند.

ماه گذشته و در پی فشارهای واردشده توسط ایالات متحده،‌ مکزیک اعلام کرد که دیگر مزایا و تشویق‌های دولتی برای خودروسازان چینی که در این کشور تاسیسات تولیدی احداث می‌کنند در نظر نخواهد گرفت. مکزیک در واقع متوجه تاثیر و اهمیت خود در شکل دادن بازار خودروی منطقه شده و می‌خواهد با وجود تمام محدودیت‌ها و چالش‌ها، رابطه خود با هر دو کشور چین و آمریکا را بدون اختلال نگه دارد و از آن محافظت کند. البته چالش اصلی مربوط به خود رابطه چین و آمریکا است که فعلا نشانه‌ای از بهبود و احیای آن به چشم نخورده است.

ایده داشتن سیستم تعرفه‌ای ثابت و یکپارچه برای تمام محصولات چینی یکی از راهکارهایی است که کم‌کم در حال پیدا کردن طرفداران جدیدی در خاک آمریکا است. دونالد ترامپ نیز گفته که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، قصد اعمال تعرفه ۶۰ درصدی برای تمام محصولات صادرشده از چین را دارد. در نهایت، سوالی که باقی می‌ماند همچنان یکی است: چه کسی از خودروهای الکتریکی چینی می‌ترسد؟


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه