هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - تویوتا BZ4X
تولید یک میلیون خودروی برقی در سال 2026

 خودروساز ژاپنی تویوتا پس از انتقاداتی که به دلیل تمرکز بیش از حد بر خودروهای هیبریدی و عقب ماندن در تولید خودروهای برقی دریافت کرد، برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای برای تولید انبوه خودروهای الکتریکی اعلام نمود. با این حال، به نظر می‌رسد این شرکت اکنون در مسیر تغییر است.

طبق گزارش‌های اخیر، تویوتا قصد دارد تولید خودروهای برقی خود را به طور قابل توجهی کاهش دهد. این شرکت پیش‌بینی می‌کند در سال 2026 تنها یک میلیون خودرو برقی تولید کند که کاهش چشمگیری نسبت به هدف قبلی است. این تصمیم در پی کاهش سرعت در بازار جهانی خودروهای برقی اتخاذ شده است.

اگرچه تویوتا همچنان به توسعه مدل‌های مختلف خودروهای برقی، از جمله شاسی‌بلندهای سه ردیفه، ادامه می‌دهد، اما کاهش تولید می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر برنامه‌های الکتریکی شدن این شرکت داشته باشد.

این تغییر رویکرد تویوتا، در حالی صورت می‌گیرد که سایر خودروسازان نیز برنامه‌های برقی شدن خود را تعدیل کرده‌اند. ولوو، فورد و جنرال موتورز از جمله شرکت‌هایی هستند که اخیراً برنامه‌های تولید خودروهای برقی خود را به تعویق انداخته یا کاهش داده‌اند.

علت اصلی این تغییرات را می‌توان کاهش تقاضای بازار برای خودروهای برقی و افزایش هزینه‌های تولید این نوع خودروها دانست. همچنین، برخی از خودروسازان به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیبی از خودروهای برقی، هیبریدی و بنزینی، راهکار بهتری برای گذار به آینده‌ای پایدار است.

با توجه به این تحولات، به نظر می‌رسد که آینده خودروهای برقی پیچیده‌تر از آنچه پیش‌بینی می‌شد است. خودروسازان در حال ارزیابی مجدد استراتژی‌های خود هستند و به دنبال یافتن تعادلی بین نیازهای بازار، هزینه‌ها و الزامات زیست‌محیطی می‌باشند.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه