هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - خودروهای داخلی
صنعت خودرو،  پیش برنده، ارزش آفرین و اشتغال‌زا

صنعت خودرو یکی از صنایع پیش برنده در هر کشوری است و یکی مهمترین شاخص‌های پیشرفت به حساب می‌آید. در ایران نیز صنعت خودرو یکی از صنایع مهم به حساب آمده و صنعت خودرو ایران به دو شرکت بزرگ ایران خودرو و سایپا شناخته می‌شود.

 

ایران خودرو و سایپا به عنوان دو خودروساز داخلی چالش‌های بزرگی را بعد از انقلاب اسلامی پشت سرگذاشته اند و امروز علاوه بر شرایط تحریم با زیان انباشته رسوب شده در سال‌های گذشته روبه‌رو بوده و با توجه به قیمت‌گذاری دستوری در شرایط دشواری قرار دارند.

 

حال با ورود خودروهای مونتاژ داخل و وارداتی به بازار و توقع تولید اقتصادی از دو خودروساز داخلی و همچنین کاهش سهم ریالی بازار و تعیین قیمت‌های واقعی برای خودروهای مونتاژی، به نظر می‌رسد رقابت با قیمتً‌های تعیین شده برای محصولات ایران خودرو و سایپا جوابگوی هزینه‌های تولید، سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها نبوده و به نظر می‌رسد راه برون رفت از شرایط فعلی و بهره‌گیری از این صنعت پیشرفته، پیش برنده، ارزش آفرین و اشتغال‌زا، تنها به تغییر سیاست‌گذاری محدود شده و به راحتی می‌توان با آزادسازی قیمت‌ها و خروج از قیمت‌گذاری دستوری و ایجاد فضای رقابتی در بازار به نقطه مطلوب دست یافت.

 

یکی از دغدغه‌های مهم دولت برای کنترل قیمت و تعیین دستوری آن، ایجاد قدرت خرید برای بخشی از مصرف کنندگان است. حال آنکه با قیمت‌گذاری واقعی و رسیدن توجیه اقتصادی بهتر، شاهد تولید محصولات با کیفیت‌تر و ایجاد فرآیند «تولید مقرون به صرفه» خواهیم بود و می‌توان با ایجاد شرایط فروش متنوع به نسبت قدرت خرید مردم نسبت به تنظیم بهتر بازار، جلوگیری از افزایش زیان‌انباشته دو خودروساز بزرگ کشور اقدام کرد.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه