هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - اشکودا کیلاک
کوچک‌ترین کراس‌اوور اشکودا

 اشکودا به تازگی از خودروی جدید و اقتصادی خود به نام کیلاک رونمایی کرده است که به طور ویژه برای بازار در حال رشد هند طراحی شده است. این خودرو سومین مدل توسعه‌یافته توسط اشکودا در هند پس از شاسی‌بلند کوشاک و سدان اسلاویا است و مستقیماً بخش پرفروش شاسی‌بلندهای جمع‌وجور را هدف قرار داده است؛ بخشی که تقریباً نیمی از کل فروش خودرو در هند را به خود اختصاص می‌دهد.

نام کایلاک (Kylaq) از زبان سانسکریت گرفته شده و به معنای «کریستال» است که نشان‌دهنده ویژگی‌هایی مانند پاکی و ظرافت است. کایلاک بخشی از پروژه هند اشکودا به شمار می‌آید و هدف از آن، گسترش حضور این برند در هند با خودروهایی متناسب با نیازها و سلیقه‌های محلی است.

نام این خودرو نیز از قاعده نام‌گذاری کراس‌اوورهای اشکودا پیروی می‌کند که همواره با حرف «K» آغاز و به «Q» ختم می‌شود؛ الگویی که در مدل‌های دیگری همچون کوشاک (Kushaq) و کودیاک (Kodiaq) نیز دیده می‌شود.

مشخصات ظاهری اشکودا کیلاک

 اشکودا کیلاک با طول ۳۹۹۵ میلی‌متر کوچک‌ترین مدل اشکودا محسوب می‌شود و در جایگاهی پایین‌تر از مدل کوشاک (۴۲۲۵ میلی‌متر) و نسخه‌ی اروپایی کامیک (۴۲۴۱ میلی‌متر) قرار می‌گیرد. در حقیقت، طول آن حتی از هاچ‌بک فابیا نیز کمتر است، هرچند با فاصله محوری ۲۵۶۶ میلی‌متری، فضای داخلی مناسبی فراهم می‌کند.

کیلاک از زبان طراحی مدرن و ساده‌ی اشکودا بهره می‌برد و به دلیل قیمت اقتصادی خود، جزئیات ساده‌تری دارد. چراغ‌های جلوی دوگانه LED در کنار جلوپنجره مشکی خودرو قرار گرفته‌اند و چراغ‌های عقب آن تا حدودی یادآور مدل هیوندای اکستر هستند. طراحی این شاسی‌بلند شامل برخی ویژگی‌های استاندارد شاسی‌بلندها مانند نوارهای محافظ پلاستیکی، تزئینات زیر سپر با طرح آلومینیومی، ریل‌های سقفی، قوس‌های مربع‌شکل چرخ‌ها و فاصله از سطح زمین ۱۸۹ میلی‌متری است. اشکودا کیلاک در پنج رنگ عرضه خواهد شد.

با وجود ابعاد کوچک، اشکودا ادعا دارد که کیلاک فضای داخلی جاداری دارد و با ظرفیت بارگیری ۴۴۶ لیتر، در نوع خود پیشتاز است. همچنین با ارائه ویژگی‌های متنوع و خلاقانه، قابلیت استفاده از این خودرو افزایش یافته است.

 

امکانات ایمنی و رفاهی اشکوا کیلاک

در کابین کیلاک، یک نمایشگر لمسی ۱۰.۱ اینچی برای سیستم اطلاعات سرگرمی و یک صفحه نمایش دیجیتال ۸ اینچی برای نشانگرهای دیجیتال نصب شده است. این مدل از ارتباط بی‌سیم با اندروید اتو و اپل کارپلی و همچنین شارژ بی‌سیم برای گوشی‌های هوشمند پشتیبانی می‌کند. در نسخه‌های بالاتر، امکاناتی نظیر صندلی‌های برقی شش حالته با تهویه، روکش چرمی، تهویه مطبوع خودکار و سقف سانروف برقی که مورد علاقه مشتریان هندی است، ارائه می‌شوند.

در بخش ایمنی، اشکودا بر ارائه ۲۵ ویژگی ایمنی فعال و غیرفعال به‌صورت استاندارد تأکید دارد که در برخی نسخه‌ها به ۳۵ ویژگی افزایش می‌یابد. اگرچه سیستم‌های پیشرفته کمک‌راننده (ADAS) در آن تعبیه نشده است، اما این خودرو به شش کیسه هوا، چراغ‌ها و برف‌پاک‌کن‌های خودکار مجهز است.

 

مشخصات فنی اشکودا کیلاک

این شاسی‌بلند بر روی پلتفرم MQB-A0-IN که نسخه‌ای اقتصادی از پلتفرم گروه فولکس‌واگن برای بازارهای نوظهور است، ساخته شده است. این پلتفرم همچنین برای مدل‌های کوشاک و اسلاویا از اشکودا و مدل‌های تایگون و ویرتوس از فولکس‌واگن در هند به کار رفته است. انتظار می‌رود که کیلاک اکثر قطعات خود را با شاسی‌بلند اقتصادی آینده فولکس‌واگن برای بازار برزیل به اشتراک بگذارد.

از لحاظ فنی، کیلاک به یک موتور سه سیلندر توربوشارژ یک لیتری TSI مجهز شده است که ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۷۸ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. نیروی این موتور از طریق یک گیربکس شش سرعته دستی یا اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. این پیشرانه توانایی شتاب‌گیری از صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را در ۱۰.۵ ثانیه دارد و حداکثر سرعت آن به ۱۸۸ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

اشکودا کیلاک در کارخانه چاکان هند تولید خواهد شد و قرار است اوایل سال ۲۰۲۵ با قیمت پایه ۹۴۰۰ دلار وارد بازار شود. این خودرو با مدل‌هایی مانند سیتروئن نیو C3، هیوندای ونیو، نیسان مگنایت، تویوتا رایز و تاتا نکسون که از رقبای اصلی در بخش پررشد و پررقابت هند هستند، به رقابت خواهد پرداخت.

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه