Voyah Passion EV
سه شنبه, 13 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
دومین محصول زیربرند لوکس دانگ فنگ در ایران
Geely Monjaro
یکشنبه, 11 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
کراس‌اوور خوش‌ساخت و با کیفیت جیلی
VOLVO EX30
شنبه, 10 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
بازگشت ولوو به ایران
مزدا 3
پنج شنبه, 08 فروردين 1404
تحریریه اتومبیل فارسی
عرضه توسط بی‌ام‌ کارز
اوتار 11
پنج شنبه, 08 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
عرضه توسط گروه بهمن
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تاخیر چهار ساله در عرضه و حضور رقبای پرشمار

    سایپا چطور آریا را کشت
     شاید بتوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بازاریابی را چرخه عمر محصول دانست. آگاهی نسبت به این چرخه و این که محصول در کجای نمودار قرار دارد، به اندازه‌ای اهمیت...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
۹ محصول جديد سايپا در راه است / اطلس، جايگزين تيبا و ساينا 
اتومبیل فارسی - چراغ‌های عقب سایپا آریا

مديرعامل سايپا اعلام کرد

 

مديرعامل گروه خودروسازی سايپا با بيان اينكه گروه خودروسازی سايپا در سه سال آينده ۹ محصول جديد توليد خواهد كرد، گفت: «به زودی خودروهای جديد آريا وشاهین اتوماتیک به تولید انبوه خواهد رسید و همچنین اطلس به عنوان جايگزين تيبا و ساينا، وارد بازار می‌شود.»

 

 

      بخوانید >  آشنایی با مشخصات فنی و امکانات سایپا اطلس، کراس‌اوور کوچک و جدید سایپا

 

 

 سيد جواد سليمانی در همايش تجليل از نمايندگی‌های برتر سايپا با بيان اينكه به واسطه تحريم‌های ظالمانه و سختی كه به كشورمان تحميل شد، شركای خارجی ايران را ترک كردند و تعهدات باقی مانده موجب نارضايتی مردم شد، تصريح كرد: «در سال ۹۷ صنعت خودروسازی با چالش‌هايی جدی مواجه شد و به دليل كاهش روند توليد خودرو شاهد تجمعات اعتراضی زيادی نسبت به تاخير در تحويل خودروها بوديم.»

وی با تاكيد بر اينكه مشكلات صنعت خودرو با همكاری مهندسان ايرانی، شرکت‌های قطعه‌سازی داخلی و كارگران خطوط توليد به حداقل رسيده، افزود: «با وجود فراز و فرودهای فراوان، اكنون بايد به سمتی حركت كنيم كه ضمن افزايش توليد و ارتقاء كيفيت خودرو، بيش از گذشته رضايت مشتريان را به دست آوريم.»

 

مديرعامل گروه خودروسازی سايپا درباره برنامه آتی اين مجموعه و جبران مشكلات گذشته، خاطرنشان كرد: «وظيفه ما اين است كه محصولات جديد، با كيفيت و با تكنولوژی بالاتر توليد و عرضه كنيم، در اين ميان از نمايندگی‌های رسمی مجموعه سايپا می‌خواهيم كه در اين مسير همكاری و همراهی داشته باشند تا بتوانیم بهترين خدمات را به مشتريان ارايه کنیم.»

وی با بیان اینکه سايپا در دهه ۷۰ با محصولاتی كه در سبد توليد خود داشت، خودروساز برتری بود، افزود: «برای رسيدن به دوران اوج، نيازمند آن هستيم كه محصولات جديد و به روز توليد كنيم. طي حدود ۲۵ سالی كه پرايد توليد داشت، به دليل عدم سرمايه گذاری در محصولات جديدتر و اقتصادی، برند گروه خودروسازی سايپا لطمه ديد و در برهه‌ای پرايد مظهر ناتوانی صنعت خودرو شده بود که ما با یک تصمیم درست به تولید آن پایان دادیم.»

 

 

      بخوانید >  با مشخصات فنی جدید و ویژگی‌های سایپا آریا آشنا شوید

 

 

سليمانی اظهار داشت: «گروه خودروسازی سايپا با توليد محصولات به روز، ارائه خدمات نوين و ارتقاء كيفيت، بايد به نحوی عمل كند كه تفكر گذشته جامعه نسبت به اين مجموعه زدوده شود و مردم به اين نتيجه برسند كه سايپا بسيار پيشرفت كرده و در توسعه صنعت خودرو پيشگام است.»

وی تصريح كرد: «برای آنكه مردم به اين باور برسند كه سايپا، نسبت به گذشته پيشرفت محسوسی داشته است، ضرورت دارد كه نمايندگی‌ها نیز در ارايه خدمات بهتر، باکیفیت بالاتر و مناسب تر برنامه ريزی كنند.»

 

وی افزود: «بيش از ۱۵ ماه است كه خودروی پرايد از گردونه توليد خارج شده ولی كماكان برخی‌ها می‌گويند كه سايپا، پرايد توليد می‌كند، لذا نياز است كه تمام بخش‌ها به صورت ويژه كار كنند تا این پیام به جامعه برسد كه گروه خودروسازی سايپا از پرايد عبور کرده و دوران سایپای نوین آغاز شده است.»

سليمانی درباره خودروی شاهين كه از زمستان سال ۹۹ وارد بازار خودرو شده است، اظهار داشت: «يكی از موضوعاتی كه همواره در طراحی و توليد اين خودرو مورد تاكيد قرار گرفت، استحكام و ایمنی آن بود، ما بايد به گونه‌ای عمل كنيم كه مردم و مشتريان وفادار ما بدانند كه محصولات كيفی در اين مجموعه توليد می‌شود.»

 

وی افزود: «گروه خودروسازی سايپا در سه سال آينده، ۹ محصول جديد خواهد داشت، اين محصولات با تكنولوژی‌های روز خواهد بود و با افتخار بايد بگويم كه مانند خودرو شاهين تمام مراحل طراحی، تولید و ساخت قطعات آن در داخل كشور انجام می‌شوند.»

مديرعامل گروه خودروسازی سايپا با تاكيد بر اينكه به زودی كراس اوور آريا و هاچ بک اطلس اين مجموعه وارد بازار خواهند شد، افزود: «عرضه و توسعه محصول جديد در شرايط تحريم به خصوص اوايل تحريم بسيار سخت و دشوار بود اما خوشبختانه توليد خودروی شاهين نشان داد كه اين مجموعه و صنعت قطعه سازی به حدی از بلوغ رسيده كه می‌تواند در مسير خوداتكايی گام بردارد.»

 

سليمانی با بيان اينكه دولت سيزدهم حامی توليد و صنعت است، اظهار داشت: «بسيار خوشحال هستيم از اينكه وزارت صمت، صدای توليدكنندگان را می‌شنود و برای حل مشكلات حوزه‌های مختلف در حال برنامه‌ريزی است.»

 

 

 

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه