هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...

خبری از مدل الکتریکی مشترک ۲۰ هزار دلاری نخواهد بود

 فولکس‌واگن و رنو نتوانستند به توافقی برای همکاری در زمینه یک خودروی الکتریکی ارزان‌قیمت برسند و اکنون این دو غول خودروسازی مجبور هستند که مسیر مستقل خود را طی کنند. مذاکرات بین این دو خودروساز اولین بار توسط رنو در ماه دسامبر و در شروع گفتگوها تایید شد. اگرچه آن‌ها در نهایت نتوانستند به توافق برسند اما منابع نزدیک به مذاکره می‌گویند که دستیابی به توافق اولیه بسیار نزدیک بود.

 

چرا مذاکرات رنو و فولکس واگن به نتیجه نرسید؟

رنو و فولکس‌واگن ماه‌ها است که در حال مذاکره برای این پروژه بوده‌اند. هر دو برند امیدوار بودند که این مذاکرات و نتایج آن به کاهش هزینه‌های توسعه یک خودروی الکتریکی کوچک کمک کند، اما به گزارش رویترز، فولکس‌واگن تصمیم گرفت از این توافق خارج شود. پیش از این تصور می‌شد که این پروژه منجر به تولید و معرفی نسل بعدی تویینگو شود که اکنون رنو خودش آن را توسعه خواهد داد و قرار است در سال ۲۰۲۶ با قیمت کمتر از ۲۰ هزار یورو (تقریبا برابر با ۲۱ هزار و ۷۰۰ دلار) فروش آن را شروع کند.

 

منابع نزدیک به فولکس‌واگن می‌گویند که دلیل مدیران این برند برای خروج از مذاکرات، تصمیم آن‌ها برای توسعه یک پلتفرم اختصاصی جدید و مستقل بوده است. این خودروساز آلمانی سال گذشته به کاهش هزینه‌ای که باتری‌های توسعه‌یافته توسط خود برند به ارمغان خواهد آورد امیدوار بود و ادعا می‌کرد که مدل الکتریکی آتی ۲۵ هزار یورویی آن (تقریبا برابر با ۲۷ هزار و ۲۰۰ دلار) سودآور خواهد بود. آن‌ها حتی مدعی بودندکه امکان ساخت و فروش یک خودروی الکتریکی ۲۰ هزار یورویی و تبدیل آن به یک محصول پرفروش و محبوب نیز وجود دارد.

 

با وجود این ادعاها، مدیرعامل فولکس‌واگن یعنی الیور بلوم تا ماه نوامبر مطمئن نبود که برند بتواند یک خودروی الکتریکی سودآور در این رده قیمتی بسازد. هم‌زمان با اعلام رسمی شروع مذاکرات فولکس‌واگن با رقیب فرانسوی خود، امیدها برای این پروژه دوباره زنده شد و اکنون به نظر می‌رسد فولکس‌واگن معتقد است که این ایده به اندازه کافی خوب است و می‌تواند آن را به شکل مستقل و بدون نیاز به کمک دیگران دنبال کند.

 

در نهایت باید به این نکته نیز اشاره کرد که فقط به این دلیل که این همکاری به نتیجه نرسیده، به این معنا نیست که رنو از مذاکره با برندهای دیگر صرف نظر خواهد کرد. لوکا دی‌مئو، مدیرعامل رنو به طور آشکار درباره تمایل خود برای همکاری با برندهای دیگر اروپایی برای رقابت با خودروهای الکتریکی چینی وارداتی صحبت کرده است. او  اخیرا نیز پیشنهاد کرده بود که یک همکاری گسترده به سبک شرکت ایرباس بین برندهای اروپایی و با هدف تقویت صنعت قاره و کاهش هزینه‌ها صورت گیرد.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه