هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
شکاف قیمت 50 تا 200 میلیون تومانی کارخانه تا بازار
اتومبیل فارسی - بازار خودرو

بازار خودرو تشنه عرضه است


رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو پایتخت، وضعیت این روزهای بازار را آرام و راکد توصیف کرد، اما گفت: ‌«با وجود این رکود، قیمت‌های اعلامی از سوی فروشندگان پنج تا ۱۰ درصد بالاتر از نرخ بازار است.»

 

سعید موتمنی افزود: «امروز هر دستگاه پراید ۱۱۱ مدل ۹۹ صفر کیلومتر بین ۱۹۸ تا ۲۰۰ میلیون تومان و هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ حدود ۳۱۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده است، اما گشتی در فضای مجازی و سایت‌های خودرویی نشان می‌دهد پنج تا ۱۰ درصد بالاتر از این قیمت‌ها از سوی فروشندگان اعلام می‌شود.»

 

وی بیان‌داشت: «این مساله نشان می‌دهد افراد تمایل واقعی به فروش خودرو ندارند تا ببینند چه اتفاقاتی حادث می‌شود؛ در هر حال وقتی عرضه پاسخگوی تقاضای موجود نباشد، چنین اتفاقاتی دور از ذهن نخواهد بود.»

 

به گفته این مقام صنفی، نیاز بازار دست‌کم ماهانه ۱۱۰ هزار دستگاه خودرو است و اگر این نیاز تامین شود، دیگر شاهد آشفتگی و دونرخی در قیمت‌ها نخواهیم بود.

 

موتمنی گفت: «با وجود گذشت بیش از ۴۵ روز از شروع سال جدید، بررسی تعداد خودروهای فاکتور شده از سوی خودروسازان حاکی از عرضه به مراتب کمتر از نیاز به بازار است.»

 

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو پایتخت تصریح‌کرد: «همه مشکلات بازار را باید در تولید و عرضه کم خودرو جست‌وجو کرد.»

 

وی تاکید کرد:‌ «بازار تشنه خودرو به‌ویژه خودروهای مدل جدید است و باید کمبودها برطرف شود تا کاهش فاصله قیمتی را شاهد باشیم، در این راستا هرکجا توان تامین نیاز وجود ندارد باید واردات هرچند به صورت محدود اجازه داده شود.»

 

به گزارش ایرنا، گرچه آمارهای رسمی تولید خودرو مربوط به فرودین‌ماه هنوز آماده نشده، اما بررسی عملکرد خودروسازان بزرگ در سامانه کدال، حکایت از کاهش تولید خودرو دارد؛ موضوعی که کارشناسان دلیل اصلی آن را تکمیل‌کاری خودروها و تلاش خودروسازان برای کاهش خودروهای ناقص عنوان می‌کنند.

 

بررسی آمارهای منتشر شده در سامانه کُدال حاکی از تولید ۴۵ هزار و ۳۹۶ دستگاه خودرو توسط سه خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو از ابتدای امسال تا پایان فروردین‌ماه است. این میزان تولید در مقایسه با آمار مدت مشابه سال قبل (تولید ۶۴ هزار و ۲۷۹دستگاه خودرو) افت ۲۹.۳ درصدی نشان می‌دهد.


افزایش قیمت ادامه دارد

توقف فروش خودرو توسط خودروسازان به همراه کاهش عرضه باعث شده تا بازار خودرو بازهم شاهد افزایش قیمت باشد.


به گزارش تسنیم، بازار خرید و فروش خودرو امروز نیز همانند روزهای گذشته با نوسانات قیمتی در انواع خودروهای داخلی روبرو بوده است.

 

تغییرات قیمتی در بازار خودرو درحالی امسال نیز به شکل دیگری خود را نشان داده است که قرار بود براساس وعده وزارت صمت و تعهد خودروسازان افزایش عرضه محصولات در بازار ایجاد و شکاف قیمت 50 تا 200 میلیون تومانی کارخانه تا بازار محصولات داخلی از بین برود. اما متاسفانه تصمیم گیری های نامناسب باعث شده تا همچنان بازار خودرو تحت تاثیر نوسانات قیمتها قرار گرفته و خبری از ارامش در آن نباشد.

 

طرح قرعه کشی خودرو نیز گویا توسط خودروسازان با شکست مواجه شده و این بار وزارت صمت خود را متولی اصلی فروش خودرو معرفی کرده است به نحوی که قرار است از هفته آینده در سامانه فروش یکپارچه عرضه محصولات انجام شود اما سازوکار فروش خودرو در این سامانه مشخص نیست و وزارت صنعت نیز در این رابطه شفاف سازی لازم را انجام نداده است.

 

بلاتکلیفی در فروش خودرو کمبود عرضه و افزایش قیمت تمام شده عاملی شده تا بازار با کمبود محصول روبرو و شاهد رشد قیمتها باشد. در حال حاضر پراید 111 که در اسفندماه 198 میلیون تومان به فروش می رسید امروز به 205 میلیون تومان رسیده است. در کنار این، خانواده سمند و پژو نیز با رشد قیمت روبروست.

 

مشاهدات بازار نشان می دهد در بازار امروز سمند ای اف سون با قیمت 340 میلیون تومان، سمند سورن با قیمت 300 میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک 500 میلیون تومان، پژو پارس 310 میلیون تومان، پژو 207 دنده ای 400 میلیون تومان، رانا 249 میلیون تومان، پزو 206 تیپ دو 310 میلیون تومان و پژو 2008 یک میلیارد 250 میلیون تومان مورد معامله قرار می گیرد.

 

همچنین در محصولات سایپا نیز تیبادو با قیمت 207 میلیون تومان، پراید 151 با قیمت 190 میلیون تومان، تیبادو پلاس با قیمت 215 میلیون تومان، ساینا اس 220 میلیون تومان، کوئیک دنده ای 222 میلیون تومان، شاهین 396 میلیون تومان، تیبا 197 میلیون تومان و پراید 131 با قیمت 182 میلیون تومان به فروش می رسد.

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه