آفرودر برقی چری iCar V23 معرفی شد
جمعه, 30 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
با پیمایش 501 کیلومتری
پیکاپ چهار چرخ محرک رادار کینگ کنگ با شتاب 5.7 ثانیه معرفی شد
جمعه, 30 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
کینگ کنگ چینی
چری فالوین A8L رکورد پیمایش پلاگین هیبریدی‌ها را شکست
پنج شنبه, 29 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
رکورددار جدید پلاگین هیبریدی‌ها
تجربه رانندگی با کیا اسپورتیج لانگ در تهران
سه شنبه, 27 آذر 1403
محمدعلی ملاعبداللهی
کوشا خودرو کراس‌اوور محبوب کره‌ای را به ایران آورد
شاسی‌بلند چانگان CS75 پلاس اولترا با سیستم خودران نسل 2 معرفی شد
سه شنبه, 27 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
نوزدهمین خودروی پرفروش چین
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • Automobile - ParsKhodro ParsAria

    نقدی بر نام گذاری جدیدترین محصول خودروسازی ایران

    پارس خودرو پارس آریا یا محمدجواد محمدزاده
     پیش از این یادداشتی در باب خطاهای نام‌گذاری محصول در صنعت خودروی ایران منتشر کرده بودیم. در آن یادداشت به این موضوع اشاره کردیم که نام «پارس خودرو» برای...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - پروتون e.Mas7
ظاهر پورشه در لباس جیلی 

 خودروسازی پروتون از مالزی اولین خودروی برقی خود به نام e.MAS 7 را معرفی کرد. این شاسی‌بلند کامپکت با طراحی مدرن و جزئیاتی که یادآور زبان طراحی پورشه است، سعی در جلب توجه علاقه‌مندان به خودروهای برقی دارد. اما پشت این ظاهر جذاب، e.MAS 7 چیزی بیش از یک نسخه تغییر برند‌یافته از جیلی گلکسی E5 نیست که تنها با افزودن لوگوی پروتون و حذف برخی ویژگی‌های اصلی، راهی بازار شده است.

 

مشخصات ظاهری پروتون e.MAS 7

پروتون e.MAS 7 با طول ۴۶۱۵ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۲۷۵۰ میلی‌متر، در دسته شاسی‌بلندهای کامپکت قرار می‌گیرد. این ابعاد کاملاً مشابه جیلی گلکسی E5 است و تنها تفاوت‌های ظاهری میان این دو خودرو به حذف جلوپنجره نورانی جیلی و اضافه‌شدن لوگوی پروتون روی کاپوت محدود می‌شود. 

در طراحی پروتون e.MAS 7 تأثیرات آشکار پورشه کاملاً مشهود است. چراغ‌های LED سرتاسری عقب یادآور طراحی کاین، خطوط و منحنی‌های بدنه شبیه به زبان طراحی پورشه، و حتی رنگ خاص بدنه که «رز کوارتز» نام‌گذاری شده، همه به‌طور قابل‌توجهی شبیه به رنگ معرفی‌شده در ماکان برقی است.

علاوه بر این رنگ، پروتون چهار گزینه دیگر شامل نقره‌ای پلاتینی، سبز فیروزه‌ای، خاکستری تخته‌سنگی و سفید لیتیومی را برای بدنه این خودرو در نظر گرفته است. فضای داخلی با رنگ آبی نیلی تزئین شده که ظاهری لوکس اما مقرون‌به‌صرفه را به خودرو می‌بخشد.

این رویکرد پروتون در الهام‌گیری از پورشه تنها محدود به e.MAS 7 نیست. سایر خودروهای برقی چینی نیز از این الگو بهره گرفته‌اند. برای مثال، چراغ‌های عقب بی وای دی هان و سانگ L به وضوح یادآور طراحی پانامرا و کاین کوپه است. حتی سدان گلکسی E8 از جیلی نیز از این گرایش طراحی پیروی می‌کند.

پروتون e.MAS 7 هرچند تلاش کرده با طراحی مدرن و جذاب خود، نگاه‌ها را به خود جلب کند، اما در عمل، چیزی بیش از یک نسخه تغییریافته از جیلی گلکسی E5 نیست. این خودرو را می‌توان مثالی از تغییر ظاهری ساده دانست که بدون ارائه نوآوری، تنها با تکیه بر زبان طراحی پورشه سعی در ایجاد تمایز دارد. با این حال، این حرکت نخستین گام پروتون در مسیر تولید خودروهای برقی است و شاید آغازگر تغییراتی بزرگ‌تر در آینده این برند مالزیایی باشد.

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه