عملکرد رنج روور الکتریکی تحت شرایط دمایی سخت مورد بررسی قرار گرفت
سه شنبه, 13 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
رونمایی از پروتوتایپ رنج روور الکتریکی
کاتالوگ فولکس واگن T-Roc توسط ماموت خودرو منتشر شد
یکشنبه, 11 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
برای اولین بار در سامانه وارداتی‌ها
سهم ۶۰ درصدی مدرن از بازار افترمارکت سیستم روشنایی خودرو
یکشنبه, 11 آذر 1403
مرصاد آقابابارنگرز
علی چنگی مدیرعامل گروه پژوهش صنعت مدرن در گفتگو اختصاصی با اتومبیل فارسی
دیگنیتی پرایم بعد از ۱۴۰ هزار کیلومتر چقدر کیفیت اولیه خود را حفظ می‌کند؟
شنبه, 10 آذر 1403
ارشیا عباسی
خودروی چینی، با کیفیت یا بی کیفیت؟
نسخه واقعی ب ام و M3 GTR از بازی نید فور اسپید ساخته شد
شنبه, 10 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
به مناسبت 30 سالگی نید فور اسپید
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

یادداشت

  • Automobile - ParsKhodro ParsAria

    نقدی بر نام گذاری جدیدترین محصول خودروسازی ایران

    پارس خودرو پارس آریا یا محمدجواد محمدزاده
     پیش از این یادداشتی در باب خطاهای نام‌گذاری محصول در صنعت خودروی ایران منتشر کرده بودیم. در آن یادداشت به این موضوع اشاره کردیم که نام «پارس خودرو» برای...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - خودروهای وارداتی
حذف تیپ اسپرت SR VC-Turbo

 نیسان موتور ۲ لیتری توربوشارژ تراکم متغیر آلتیما را برای مدل ۲۰۲۵ حذف کرده است و در نتیجه، این خودرو اکنون تنها با یک پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی عرضه خواهد شد. این تصمیم به معنای حذف تیپ اسپرت SR VC-Turbo است که پیش از این با موتور قدرتمندتر ۲۴۸ اسب بخاری به بازار عرضه می‌شد.

 

مشخصات فنی نیسان آلتیما

قدرت موتور ۲.۵ لیتری آلتیما در نسخه‌های دیفرانسیل جلو و چهارچرخ محرک اندکی متفاوت است. در حالی که نسخه دیفرانسیل جلو ۱۸۸ اسب بخار قدرت تولید می‌کند، این عدد در نسخه چهارچرخ محرک به ۱۸۲ اسب بخار کاهش می‌یابد. با این حال، گشتاور هر دو نسخه تقریباً یکسان و معادل 244 نیوتن‌متر است. هرچند قدرت این موتور نسبت به موتور ۲ لیتری توربوشارژ کمتر است، اما مصرف سوخت پایین آن جبران کننده این موضوع است. به طور متوسط، آلتیما ۲.۵ لیتری دیفرانسیل جلو ۷.۳ لیتر در هر صد کیلومتر بنزین مصرف می‌کند که این عدد در نسخه چهارچرخ محرک به ۷.۸ لیتر می‌رسد.

 

پایان راه نیسان آلتیما

نیسان علیرغم حذف پیشرانه توربوشارژ از آلتیما، ادعا می‌کند موتور ۲.۵ لیتری جدید تعادل بهتری بین مصرف سوخت، قدرت و قابلیت هماهنگی با سیستم چهارچرخ محرک ایجاد می‌کند که اغلب خریداران به دنبال آن هستند. با این حال، با توجه به تحقیقات NHTSA در مورد خرابی‌های متعدد موتور توربوشارژ قبلی و گزارشات خاتمه تولید آلتیما در سال ۲۰۲۶، احتمال دارد دلایل دیگری نیز پشت این تصمیم نهفته باشد. به نظر می‌رسد نیسان با حذف این موتور، علاوه بر رفع مشکلات فنی، ممکن است بخواهد به چرخه عمر آلتیما پایان دهد.

 

امکانات رفاهی نیسان آلتیما 

نیسان برای جبران حذف پیشرانه توربوشارژ از آلتیما، نسخه‌ای ویژه و مجهز به نام «اسپشیال ادیشن» را برای مدل ۲۰۲۵ این خودرو عرضه کرده است. این نسخه با امکانات رفاهی و ظاهری جذاب، تجربه‌ای متفاوت از رانندگی با آلتیما را ارائه می‌دهد. از جمله ویژگی‌های شاخص این پکیج می‌توان به نمایشگر بزرگ ۱۲.۳ اینچی، شارژر بی‌سیم تلفن همراه، پشتیبانی از سیستم‌های اندروید اتو و اپل کارپلی به صورت بی‌سیم، کنترل جداگانه هوای دو ناحیه خودرو و تزیینات داخلی به سبک فیبر کربن اشاره کرد. علاوه بر این، اسپویلر عقب و رینگ‌های مشکی ۱۷ اینچی ظاهری اسپرت‌تر به این نسخه از آلتیما بخشیده‌اند.

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه