Voyah Passion EV
سه شنبه, 13 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
دومین محصول زیربرند لوکس دانگ فنگ در ایران
Geely Monjaro
یکشنبه, 11 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
کراس‌اوور خوش‌ساخت و با کیفیت جیلی
VOLVO EX30
شنبه, 10 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
بازگشت ولوو به ایران
مزدا 3
پنج شنبه, 08 فروردين 1404
تحریریه اتومبیل فارسی
عرضه توسط بی‌ام‌ کارز
اوتار 11
پنج شنبه, 08 فروردين 1404
شاهین قربانعلی نیا
عرضه توسط گروه بهمن
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تاخیر چهار ساله در عرضه و حضور رقبای پرشمار

    سایپا چطور آریا را کشت
     شاید بتوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها در بازاریابی را چرخه عمر محصول دانست. آگاهی نسبت به این چرخه و این که محصول در کجای نمودار قرار دارد، به اندازه‌ای اهمیت...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - میتسوبیشی، هوندا و نیسان
با تمرکز بر خودروهای برقی و نرم افزار هوش مصنوعی

 طبق گزارش جدیدی از ژاپن، میتسوبیشی موتورز آماده پیوستن به مشارکت تازه تاسیس شده هوندا و نیسان با تمرکز بر خودروهای برقی و نرم افزار هوش مصنوعی است.

ورود به این اتحاد جدید که در مارس ۲۰۲۴ توسط هوندا و نیسان اعلام شد، می‌تواند به میتسوبیشی کمک کند تا هزینه‌های تحقیق و توسعه مرتبط با خودروهای برقی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. همچنین این سه شرکت می‌توانند با استانداردسازی نرم افزارهای مرتبط با هوش مصنوعی در خودروهای خود، در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنند. علاوه بر این، آن‌ها می‌توانند با عقد قراردادهای تولید مشترک در زمینه‌هایی مانند سیستم‌های محرکه هیبریدی پلاگین و خودروهای کوچک، خط تولید خود را گسترش دهند.

 

این گزارش از نیویورک تایمز منتشر شده و جزئیاتی درباره شرایط این قرارداد ارائه نمی‌دهد. با این حال، در اعلامیه اولیه مشارکت، هوندا و نیسان تاکید کردند که قصد ندارند سرمایه گذاری مشترک انجام دهند. تحلیلگر گلدمن ساکس انتظار دارد که نرم افزار مهم‌ترین حوزه همکاری باشد. رویترز برای این موضوع با نمایندگان میتسوبیشی، هوندا و نیسان تماس گرفت، اما هر سه آن‌ها از اظهار نظر خودداری کردند. با این حال، این گزارش برای افزایش 6/3 درصدی سهام میتسوبیشی، 2/8 درصد برای نیسان و 2/6 درصد برای هوندا کافی بود.

 

 دو شرکت از سه شرکت حاضر در این اتحاد، قبلا عضو اتحاد گسترده‌تر رنو-نیسان-میتسوبیشی بوده‌اند و همین مذاکرات را آسان‌تر کرده است. گلدمن ساکس مشارکت میتسوبیشی را یک "پیشرفت طبیعی" توصیف کرد، زیرا نیسان ۳۴ درصد از سهام میتسوبیشی را در اختیار دارد. اوایل این ماه گزارش شد که تویوتا پس از همکاری اخیر بین تویوتا، سوبارو و مزدا برای توسعه موتورهای احتراق داخلی، با سوزوکی، سوبارو و مزدا برای تولیدات خودروهای برقی همکاری خواهد کرد. این امر عملاً صنعت خودروسازی ژاپن را به دو تیم رقیب تقسیم می‌کند. 

 

خودروسازان ژاپنی با همکاری با یکدیگر می‌توانند بهتر با تسلا و بسیاری از برندهای چینی که در حال حاضر برتری در خودروهای برقی دارند، رقابت کنند. فروش سالانه ترکیبی میتسوبیشی، هوندا و نیسان ۸.۳۵ میلیون دستگاه است. این تقریباً نیمی از تولید جهانی ترکیبی تویوتا، دیاتسو، سوزوکی، سوبارو و مزدا است که حدود ۱۶ میلیون دستگاه است.

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه