عملکرد رنج روور الکتریکی تحت شرایط دمایی سخت مورد بررسی قرار گرفت
سه شنبه, 13 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
رونمایی از پروتوتایپ رنج روور الکتریکی
کاتالوگ فولکس واگن T-Roc توسط ماموت خودرو منتشر شد
یکشنبه, 11 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
برای اولین بار در سامانه وارداتی‌ها
سهم ۶۰ درصدی مدرن از بازار افترمارکت سیستم روشنایی خودرو
یکشنبه, 11 آذر 1403
مرصاد آقابابارنگرز
علی چنگی مدیرعامل گروه پژوهش صنعت مدرن در گفتگو اختصاصی با اتومبیل فارسی
دیگنیتی پرایم بعد از ۱۴۰ هزار کیلومتر چقدر کیفیت اولیه خود را حفظ می‌کند؟
شنبه, 10 آذر 1403
ارشیا عباسی
خودروی چینی، با کیفیت یا بی کیفیت؟
نسخه واقعی ب ام و M3 GTR از بازی نید فور اسپید ساخته شد
شنبه, 10 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
به مناسبت 30 سالگی نید فور اسپید
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

یادداشت

  • Automobile - ParsKhodro ParsAria

    نقدی بر نام گذاری جدیدترین محصول خودروسازی ایران

    پارس خودرو پارس آریا یا محمدجواد محمدزاده
     پیش از این یادداشتی در باب خطاهای نام‌گذاری محصول در صنعت خودروی ایران منتشر کرده بودیم. در آن یادداشت به این موضوع اشاره کردیم که نام «پارس خودرو» برای...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - ام‌جی سایبرستر
ام‌جی Cyberster

 

وزرات صنعت و فناوری اطلاعات چین، مشخصات فنی مهم ام‌جی سایبرستر را که مدت زمان زیادی است منتظر آن مانده‌ایم فاش کرد.


بر اساس این اطلاعات، دو پیکربندی برای قوای محرکه ام‌جی سایبرستر در نظر گرفته شده که اولین نمونه به عنوان پایه از نوع دیفرانسیل عقب با 310 اسب‌بخار قدرت است و نمونه دوم که به صورت چهارچرخ محرک عرضه خواهد شد از یک موتور الکتریکی 335 اسب‌بخار در قسمت عقب و یک موتور الکتریکی 201 اسب‌بخار در جلو بهره می‌برد که مجموعا 536 اسب‌بخار قدرت و 727 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. با توجه به این اعداد، نسخه چهارچرخ محرک در مدت زمان 3 ثانیه از حالت سکون به تندی 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسد.


نیرو بخش باتری‌های در هر دو مدل ام‌جی سایبرستر پک باتری 77 کیلووات ساعت است که با یکبار شارژ می‌تواند 579 کیلومتر بُرد مسافت داشته باشد. وزن این خودرو مشخص نشده اما چینی‌ها به شدت مشغول کاهش وزن هستند تا آن را به 1984 برسانند.


طراحی کابین ام‌جی سایبرستر نسبت به طراحی خارجی در سطح پائین‌تری قرار می‌گیرد. مانند بسیاری از خودروهای الکتریکی روز، این نمونه نیز از نمایشگر سیستم اطلاعات و سرگرمی و نمایشگر پشت فرمان یک تکه منحنی بهره می‌برد. کنسول مرکزی میزبان کلید‌های تهویه مطبوع در بالا، کلیدهای تغییر وضعیت گیربکس، نمایشگر portrait-oriented و کلیدهای کنترل سقف بازشو و درهای پروانه‌ای است که فرم کلی آن به شورولت کوروت شباهت دارد.


فرمانی که در نمونه کانسپت ام‌جی سایبرستر وجود داشت از نوع Yoke بود که در نسخه تولیدی با نمونه سه شاخ D کات و پدل شیفتر‌های پشت آن جایگزین شده است. دو ناب چرخشی بر روی فرمان دیده می‌شود که سمت راست به رنگ قرمز و نوشته Super مزین شده که احتمالا سایبرستر را در بالاترین پرفورمنس قرار می‌دهد و دکمه سمت چپ نیز عکس فرمان دارد که به احتمال زیاد راننده می‌تواند تنظیمات فرمان را از این طریق انجام دهد.


برخلاف اکثر خودروها، در ام‌جی سایبرستر کلید ترمز پارک الکترونیکی گوشه سمت چپ کنار کلید‌های تنظیم چراغ و اهرم باز شدن در کاپوت قرار گرفته است. کابین از چرم پوشیده شده و به جای اینکه یک خودرو اسپرت الکتریکی را یادآور باشد بیشتر شبیه به محصولات گرند تورر شباهت دارد.


قیمت ام‌جی سایبرستر مشخص نشده اما MG با ساخت این نمونه ثابت کرد که می‌توان خودرو اسپرت الکتریکی جذاب با قیمت مناسب تولید کرد.

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه