هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - ام‌جی‌‌۳ هایبریید پلاس
چالش و ماموریت مهم ام جی

برند ام‌جی با معرفی مدل جدید ام‌جی۳ هایبرید پلاس (MG3 Hybrid+) در حال ورود به سگمنتی سنتی و عظیم است که در آن، خودروهای کوچک در حال تلاش برای پیدا کردن توازن مناسب بین استفاده از محتویات و تجهیزات پیشرفته و مدرن با مدیریت بهینه و درست هزینه‌ها هستند. مدل ام‌جی۳ هایبرید پلاس نیز با هدف پاسخ به همین ماموریت و نیاز مهم بازار طراحی شده است. این مدل با زبان طراحی مدرن اما ساده و متعادل خود قصد دارد ظاهر شیک، تحول‌یافته و بعضا پیچیده و کارکشته رقبای اصلیش را به چالش بکشد. رقبایی که در صدر آن‌ها تویوتا یاریس و رنو کلیو به عنوان موفق‌ترین محصولات هایبریدی سگمنت دیده می‌شوند.

 

بررسی ابعاد و طراحی ام جی ۳ هایبرید پلاس

ظاهر و الگوهای طراحی این مدل سبک و کوچک بیش از هر چیزی یادآور یک هاچ‌بک کلاسیک ۵درب است اما ابعاد آن از یک هاچ‌بک رایج مشابه کمی بزرگ‌تر است. طول خودرو به ۴.۱۱ متر می‌رسد و عرض آن هم تقریبا ۱.۸ متر است. ام‌جی از ابعاد بیشتر، بهترین استفاده ممکن را کرده و از نمای جلو و جانبی، خطوط مواج و جذابی دیده می‌شوند که ظاهر اسپرت و وضعیت داینامیک آن را بیشتر تقویت می‌کنند و به رخ می‌کشند.

مشخصا می‌توان شباهت‌هایی بین ام‌جی‌۳ هایبرید پلاس با محصولات اخیر برند از جمله مدل الکتریکی ام‌جی۴ پیدا کرد. طراخی چراغ‌های جلو و نحوه خشن و برجسته‌ای که کاپوت جلو به خود گرفته را می‌توان از ویژگی‌های مشابه طراحی بین دو مدل دانست. با این حال، جلوپنجره جدید و جذاب با دو ورودی هوای بزرگ از خصوصیات بارز ام‌جی۳ هایبرید پلاس است که میزان جاه‌طلبی طراحان برند و تعهد آن‌ها برای خلق محصولی نو را نشان می‌دهد. کنار هم قرار گرفتن طراحی بدنه با هر کدام از هفت رنگی که ام‌جی برای این مدل در نظر گرفته، ترکیب برنده و موفقی به حساب می‌آید.

در فضای داخلی ام‌جی ۳ هایبرید پلاس، ویژگی‌های منحصربه‌فرد کم‌تری را می‌توان پیدا کرد اما هدف ام‌جی نیز همین بوده است. در واقع تلاش برای پیدا کردن زیبایی در عناصر ساده و عادی در داخل هم ادامه یافته و نتیجه آن،‌ کابین مدرن و پیشرفته‌ اما مینی‌مالیستی و ساده‌ای است که چشم هر سرنشینی را به خود جلب می‌کند. یک پنل ابزار دیجیتالی ۷ اینچی برای راننده قرار داده شده و سرنشین‌ها نیز به صفحه ۱۰.۲۵ اینچی دسترسی دارند.


زیر نمایشگر مخصوص سیستم اطلاع‌رسانی و سرگرمی، دکمه‌های پیانویی دیگری هم حضور دارند که برای کنترل صدا و مدیریت قسمت‌های دیگر خودرو در نظر گرفته شده‌اند. جست‌وجوی ام‌جی برای ترکیب سادگی و زیبایی با کاربردی بودن حتی در سیستم عامل خودرو هم دیده می‌شود. انگار که طراحی عناصر گرافیکی و انیمیشن‌ها فقط یک هدف را دنبال می‌کرده‌اند و آن هم رساندن مفهوم و کارکرد هر کنترل یا دکمه به ساده‌ترین شکل ممکن بوده است. از علائم و سمبل‌های بزرگ در کنار اعداد خوانا استفاده شده تا هر سرنشینی با هر میزان اطلاعی که از فناوری‌های روز دارد، بتواند کار با سیستم عامل خودرو را به راحتی بلد شود. سیستم جهت‌یابی خودرو هم طراحی بسیار ساده‌ای دارد و خبری از راهنماهای پیچیده و حتی گمراه‌کننده نیست و همه‌چیز، به شکلی ساده و گویا اجرا می‌شود.

ام‌جی۳ یک مدل هایبریدی کامل است و یعنی خبری از شارژ باتری با استفاده از شارژرهای بیرونی نیست. البته باتری ۱.۸۳ کیلووات ساعتی آن از متوسط خودروهای تمام‌هایبریدی، ظرفیت بیشتری دارد و پیشرانه الکتریکی خودرو را تغذیه می‌کند. در کنار پیشرانه الکتریکی از یک پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری با توان ۱۳۶ اسب بخار استفاده شده و بدین ترتیب، قدرت خروجی ترکیبی خودرو به ۲۰۰ اسب بخار می‌رسد. این پیشرانه به جعبه‌دنده ۳ سرعته مخصوص هایبریدی متصل شده است. به لطف استفاده از قطعات الکتریکی بیشتر و بهتر، ام‌جی می‌گوید که مصرف سوخت خودرو در سفرهای شهری بسیار «اقتصادی و به‌صرفه» خواهد بود.

ام‌جی همراه با خودرو، یک برنامه مخصوص هم برای گوشی‌های هوشمند صاحبان آن عرضه می‌کند. آن‌ها می‌توانند با استفاده از این برنامه، وضعیت کلی خودرو را رصد کنند، محل قرار گرفتن یا حرکت آن را ببینند و برخی از قابلیت‌ها مثل قفل کردن درب‌ها را از راه دور انجام دهند. با در نظر گرفتن قیمت پایه ۱۹ هزار و ۹۰۰ یورو (۲۱ هزار و ۴۶۶ دلار) می‌توان گفت که ام‌جی یک برگ برنده تاثیرگذار در آستین خود دارد. برگ برنده‌ای که می‌خواهد با بازگشت به ریشه‌ها،‌ استفاده از یک زبان طراحی ساده و در عین حال زیبا و مدرن را دوباره در صنعت خودرو عادی‌سازی کند.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه