هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
دستیابی ایران‌خودرو به دانش طراحی پلتفرم ECU
اتومبیل فارسی - مپ کردن ECU

با تکیه بر دانش متخصصان داخلی محقق می‌شود

 


مدیر طرح داخلی‌سازی ECU و EMS گفت: «در راستای توسعه و ارتقای محصولات ایران‌خودرو، طرح توسعه ECU و داخلی‌سازی قطعات مجموعه مدیریت هوشمند موتور (EMS) به عنوان زیرمجموعه طرح کلان توسعه برق و الکترونیک محصولات ایران‌خودرو، در شرکت ایپکو کلید خورد.»

 

امیرحسین پریور با بیان این‌که +EF7NA اولین موتوری خواهد بود که به ECU داخلی مجهز می‌شود، اظهار کرد: «عمده‌ترین هدف این طرح، دستیابی گروه صنعتی ایران خودرو به مجموعه‌ای از سخت افزار و نرم افزار ECU است که بتواند نیازمندی مشتریان را برآورده کرده و مالکیت معنوی آن نیز متعلق به ایران خودرو باشد.»
وی افزود: «با تحقق این طرح، امکان ایجاد تغییرات مورد نیاز در نرم افزار و سخت افزار بر اساس نیازمندی‌‌های محصولات جدید فراهم می‌شود. از سوی دیگر، یکسان‌سازی و داخلی‌سازی قطعات و مجموعه‌ها در محصولات مختلف سبب کاهش هزینه تولید و مانع خروج ارز از کشور خواهد شد.»


پریور هدف از انجام این طرح را دستیابی به دانش طراحی پلتفرم ECU در حوزه سخت‌افزار، نرم‌افزار پایه و نرم‌افزار کاربردی دانست تا گروه صنعتی ایران‌خودرو بتواند در محصولات و قوای محرکه مختلف از آن استفاده کند؛ با انجام این طرح، شرکت ایپکو در کنار توسعه، مسوولیت تامین قطعات مجموعه مدیریت هوشمند موتور را نیز بر عهده خواهد داشت.

وی افزود: «شرکت جتکو، به عنوان همکار این طرح در توسعه بخش سخت افزار و نرم افزار پایه و شرکت الکتریک خودرو شرق، به عنوان تولیدکننده قطعه ECU در این طرح مشارکت خواهند داشت.»


به گفته وی، در حال حاضر طراحی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پلتفرم ECU به نحوی انجام می‌شود که نیازمندی‌های موتورهای موجود در نقشه راه قوای محرکه ایران‌خودرو برآورده شود. پریور، با بیان این‌ که محصول این طرح از پاییز ۱۴۰۱ بر روی موتور +EF7NA استفاده می شود، افزود: «پس از آن بلافاصله این قطعه بر روی دیگر محصولات ایران‌خودرو قرار خواهد گرفت.»

وی تصریح کرد: «در این طرح علاوه بر داخلی‌سازی ECU، یکسان‌سازی و داخلی‌سازی قطعات سامانه هوشمند موتور نیز در حال انجام است. برای این منظور قراردادهایی با شرکت‌های دانش‌بنیان بسته شده و نمونه‌های آزمایشی قطعات در مسیر صحه‌گذاری قرار دارد.»

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه