عملکرد رنج روور الکتریکی تحت شرایط دمایی سخت مورد بررسی قرار گرفت
سه شنبه, 13 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
رونمایی از پروتوتایپ رنج روور الکتریکی
کاتالوگ فولکس واگن T-Roc توسط ماموت خودرو منتشر شد
یکشنبه, 11 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
برای اولین بار در سامانه وارداتی‌ها
سهم ۶۰ درصدی مدرن از بازار افترمارکت سیستم روشنایی خودرو
یکشنبه, 11 آذر 1403
مرصاد آقابابارنگرز
علی چنگی مدیرعامل گروه پژوهش صنعت مدرن در گفتگو اختصاصی با اتومبیل فارسی
دیگنیتی پرایم بعد از ۱۴۰ هزار کیلومتر چقدر کیفیت اولیه خود را حفظ می‌کند؟
شنبه, 10 آذر 1403
ارشیا عباسی
خودروی چینی، با کیفیت یا بی کیفیت؟
نسخه واقعی ب ام و M3 GTR از بازی نید فور اسپید ساخته شد
شنبه, 10 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
به مناسبت 30 سالگی نید فور اسپید
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

یادداشت

  • Automobile - ParsKhodro ParsAria

    نقدی بر نام گذاری جدیدترین محصول خودروسازی ایران

    پارس خودرو پارس آریا یا محمدجواد محمدزاده
     پیش از این یادداشتی در باب خطاهای نام‌گذاری محصول در صنعت خودروی ایران منتشر کرده بودیم. در آن یادداشت به این موضوع اشاره کردیم که نام «پارس خودرو» برای...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - جیلی جئومتریC
تست اولین خودروی برقی فردا موتورز با زیر ساخت های کشور

 شرکت فردا موتورز که به تازگی جیلی آزکارا را به بازار عرضه کرده است، اولین خودروی برقی خود را به ایران آورده و تست های جاده ای آن را آغاز نموده است. جئومتری C (Geomety C) یک خودروی برقی با فناوری بالا بوده که فردا موتورز پروژه عرضه آن را دنبال می کند.


فرداموتورز به تازگی یک دستگاه جئومتری C پلاک گذر موقت را جهت انجام تست های فنی دریافت کرده و از شب گذشته تردد خود در خیابان های تهران را شروع نموده است. در تست های اولیه، جئومتری C به جایگاه های شارژ خودروهای برقی در سطح شهر تهران می رود و وضعیت های مختلف را جهت دریافت شارژ بررسی می کند. این محصول برقی با استاندارد شارژ اروپایی (CCS2) به ایران آمده و قوی ترین نسخه آن در تست های جاده ای فردا موتورز حضور دارد.


جئومتری (Geometry) نشان تخصصی خودروهای برقی ولوو و جیلی است. این نشان تجاری در چند سال گذشته محصولات پیشرفته ای را در زمینه خودروهای برقی به بازار جهانی معرفی کرده و توانسته تا امتیازهای بالایی را در آمار فروش، عرضه و فناوری به دست آورد. این خودروی برقی به یک پیشرانه 201 اسب بخار با گشتاور 310 نیوتن متر مجهز است و توان را به چرخ های جلو می رساند. ظرفیت باتری های جئومتری C بر اساس سفارش 53 کیلووات ساعت و 70 کیلووات ساعت است. این خودروی برقی می تواند در شرایط بهینه به ترتیب مسافت 400 و 550 کیلومتر را با هر کدام از این بسته های باتری طی کند. باتری های جئومتری C توسط CATL تامین می شود و فناوری آب خنک را دارد.

 

 



فردا موتورز کامل ترین نسخه جئومتری C را به ایران آورده که سقف شیشه ای با پرده برقی، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری اتوماتیک، دوربین 360 درجه، دستگیره های جمع شونده برقی، فناوری LED چراغ ها، تریم داخلی چرم، رانندگی خودکار بین خطوط، رادار تابلوخوان، تهویه اتوماتیک دو کاناله، پاکسازی هوای کابین، هدآپ و... در آن دیده می شود.

جئومتری C را می توان پیشرفته ترین خودروی برقی حال حاضر ایران دانست. زیرا این خودرو با فناوری ولوو و جیلی همراه بوده و بر اساس استانداردهای اروپایی طراحی شده است. در حال حاضر فردا موتورز تست های جاده ای و میدانی جئومتری C را در کشور آغاز کرده و می خواهد تا پس از انجام ارزیابی های مختلف، واردات رسمی اولین خودروی تمام الکتریکی خود را آغاز کند.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه