هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
نوو A05، سدان پلاگین هیبرید چانگان به ایران می‌آید
شنبه, 26 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
سدان جدید چانگان با برد برد 1300 کیلومتری
ویدیوی تست و بررسی فونیکس آریزو 6 جی‌تی
جمعه, 25 آبان 1403
ارشیا عباسی
یکی از ده سدان پرشتاب مونتاژی در تاریخ صنعت خودروسازی ایران
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
جیلی سومین خودروساز بزرگ چین

با جلو زدن از رقبای ژاپنی

گروه خودروسازی جیلی از سه رقیب ژاپنی خود سبقت گرفت و به سومین خودروساز بزرگ چین تبدیل شد. بخش اعظم این دستاورد، به لطف مدل‌های جدید جوان‌پسند جیلی به دست آمده است. این خودروساز اعلام کرد که با افزایش 54 درصدی درآمد در شش ماه اول 2018، هدف فروش سالانه جیلی که 1.58 میلیون دستگاه بوده، محقق خواهد شد. جیلی پس از سبقت از نیسان، هوندا و تویوتا در این بازه زمانی، اکنون فقط فولکس‌واگن و جنرال‌موتورز را در پیش رو دارد.
جیلی که توسط میلیاردر چینی، لی شافو مدیریت می‌شود، یکی از خودروسازان چینی بزرگی است که قصد دارد با استفاده از تکنولوژی‌های جدید مثل الکتریکی‌سازی محصولات، آینده حمل و نقل این کشور را تعریف کند و روی صنعت خودروسازی آن، سلطه پیدا کند. جیلی پس از تصاحب کردن ولوو در سال 2010، همیشه به دنبال رشد و توسعه و گسترش محصولات خود بوده است و اکنون علاوه بر برند سوئدی ولوو، برندهای مختلف دیگری مثل لینک اند کو، پروتون و لوتوس را در اختیار دارد.

سهم جیلی از بازار وطنی خود در نیمه اول 2018، به 6.4 درصد رسیده و این در حالی است که در سال 2017، سهم آن 5 درصد بوده است. جیلی در این شش ماه، 766630 دستگاه خودرو فروخت که بیش‌تر از نیسان با 720447 دستگاه بوده است. جیلی در کل سال 2017، نزدیک به 1.25 میلیون دستگاه فروخته بود. رقمی که انتظار می‌رود در پایان 2018، بسیار بیش‌تر باشد.
لی در بازارهای خارجی هم بسیار فعال بوده است. علاوه بر خرید لوتوس و پروتون، او در فوریه امسال 9.7 درصد از سهام دایملر را هم خریداری کرد تا به بزرگ‌ترین سهام‌دار گروه سازنده مرسدس‌بنز تبدیل شود. فروش محصولات لینک اند کو به زودی در اروپا آغاز خواهد شد و مدیران جیلی امیدوارند که فروش مدل‌های با نشان جیلی نیز از سال 2020 در قاره سبز شروع شود.

 


البته انتظار می‌رود که به خاطر جنگ تجاری بین چین و آمریکا و همچنین حذف تعرفه‌ها و سوبسیدهای مخصوص خودروهای الکتریکی در نیمه دوم 2018، فروش خودرو در این بازه زمانی کم‌تر شود، اما جیلی امیدوار است که بتواند با استفاده از موفقیت نیمه اول، نیمه دوم 2018 را هم با آمار فروش بالا به پایان برساند. ارزش سهام جیلی در همین مدت، یک درصد افزایش داشته که در این اوضاع اقتصادی، نشانه خوبی برای مدیران این گروه چینی تلقی می‌شود.
فروش خودروهای چینی در اولین ماه نیمه دوم یعنی جولای، برای دومین ماه متوالی، کاهش داشت و تعرفه‌های سنگین خودروهای وارداتی، باعث شده بود که خریداران زیادی به سمت شوروم‌ها نروند. فروش خودروهای سواری، شاسی‌بلندها و خودروهای تجاری با کاهش 5.4 درصدی، به 1.6 میلیون دستگاه در ماه ژوئیه رسیده بود. این در حالی است که آمار مربوط به ماه ژوئن، کاهش 3.7 درصدی را نشان می‌داد. با وجود تمام این نشانه‌های بد، فروش جیلی در هفت ماه اول 2018، نزدیک به 43 درصد افزایش داشته و سود خالص آن‌ها از 4.34 میلیارد یوآن در سال گذشته به 6.67 میلیارد یوآن (975 میلیون دلار) در امسال رسیده است. درآمد کل این گروه نیز با افزایش 36 درصدی، به 53.7 میلیارد یوآن رسیده است.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه