رونمایی از فونیکس FX الکتریکی در نمایشگاه شیراز
چهارشنبه, 23 خرداد 1403
مصطفی محدث
ارمغان تازه مدیران خودرو
ام جی GT با صفر ستاره ایمنی به ایران آمد
سه شنبه, 22 خرداد 1403
ارشیا عباسی
جای خالی ایمنی در محصولات وارداتی خودروسازی فردا
آرین پارس موتور از لاماری ایما الکتریکی در شیراز رونمایی کرد
سه شنبه, 22 خرداد 1403
مصطفی محدث
عضو جدید خانواده الکتریکی های بازار داخل
رونمایی از میتسوبیشی اوتلندر جدید توسط آرین موتور
سه شنبه, 22 خرداد 1403
مصطفی محدث
در نمایشگاه شیراز صورت گرفت
فورس F38 به عنوان جانشین وانت نیسان توسط بهمن دیزل معرفی شد
دوشنبه, 21 خرداد 1403
شاهین قربانعلی نیا
مدرن‌تر، پر آپشن‌تر و بهینه‌تر
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - وویا ژویگوانگ
وویا ژویگوانگ الکتریکی

 

پس از عرضه نسخه الکتریکی ژویگوانگ، زیر مجموعه دانگ‌فنگ حالا تصاویر نسخه پلاگین هایبرید این سدان را منتشر کرده تا فروش آن را تا آخر ماه آغاز کند. بر اساس تصاویر منتشر شده، وویا ژویگوانگ ساختار اصلی را حفظ کرده و در بخش طراحی نیز همه چیز به جز جلو پنجره سنتی آن که برای ورود هوا و خنک‌کاری پیشرانه 1.5 لیتر توربو به صورت مشبک طراحی شده مشابه نمونه الکتریکی است.


نمای رو به رو وویا ژویگوانگ نسبت به نسخه الکتریکی جذاب‌تر شده و به لطف جلوپنجره مشبک سنتی، با ابهت‌تر دیده می‌شود. همانطور که گفته شد در دو نمای دیگر تغییراتی ایجاد نشده و همچنان نکاتی مانند دستیگره‌های مخفی، طراحی فست‌بک، چراغ‌های عقب سر تا سری و سانروف پانوراما نیز در این مدل نیز وجود دارد.


از نظر ابعاد، Voyah Zhuiguang PHEV حدود 5088 میلی‌متر طول، 1970 میلی‌متر عرض، 1515 میلی‌متر ارتفاع و 3000 میلی‌متر فاصله بین دو محور دارد. با توجه به چنین اعدادی، کابین این سدان بسیار جادار و راحت خواهد بود.


وویا ژویگوانگ بر روی پلتفرم ESSA+SOA توسعه پیدا کرده که ESSA مخفف Electric, Smart, Secure و SOA نیز مخفف Service-Oriented Architecture است. این خودرو در بازار داخلی باید با رقبایی سرسخت همچون BYD HAN، NIO ET7 و IM L7 رقابت کند.


قوای محرکه وویا ژویگوانگ از پیشرانه درونسوز 1.5 لیتر توربو با دو موتور الکتریکی تشکیل شده که خروجی پیشرانه درونسوز 134، خروجی موتور الکتریکی جلو 174 و خروجی موتور الکتریکی عقب نیز 214 اسب‌بخار است. نیرو بخش موتورهای الکتریکی باتری سه عددی 43 کیلووات ساعت است که با یکبار شارژ بُرد مسافت 262 کیلومتر را در استاندارد CLTC تامین می‌کند. در صورتی که باک و باتری‌ها پُر باشند، وویا ژویگوانگ می‌تواند 1227 کیلومتر را بدون مشکل طی کند.


بُرد نسخه الکتریکی که در دو نمونه عرضه می‌شود 580 و 730 کیلومتر است.


تصاویری از کابین نسخه PHEV وویا ژویگوانگ فاش نشده اما احتمالا فضای داخلی نیز تغییری نکرده باشد. در نسخه الکتریکی به غیر از نمایشگر دیجیتال پشت فرمان و سیستم اطلاعات و سرگرمی، نمایشگر سرنشین جلو و نمایشگر کنترل تهویه مطبوع نیز وجود دارد. صندلی‌های عقب به گفته این شرکت به صورت برقی تنظیم می‌شود و به صورت استاندارد از زیرپایی، گرمکن و سردکن به همراه ماساژ بهره می‌برد.

 

 

نظر دهید


جدیدترین خودروهای بازار ایران

اتومبیل کلاسیک

طراحی اتومبیل

ویدیوها