عملکرد رنج روور الکتریکی تحت شرایط دمایی سخت مورد بررسی قرار گرفت
سه شنبه, 13 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
رونمایی از پروتوتایپ رنج روور الکتریکی
کاتالوگ فولکس واگن T-Roc توسط ماموت خودرو منتشر شد
یکشنبه, 11 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
برای اولین بار در سامانه وارداتی‌ها
سهم ۶۰ درصدی مدرن از بازار افترمارکت سیستم روشنایی خودرو
یکشنبه, 11 آذر 1403
مرصاد آقابابارنگرز
علی چنگی مدیرعامل گروه پژوهش صنعت مدرن در گفتگو اختصاصی با اتومبیل فارسی
دیگنیتی پرایم بعد از ۱۴۰ هزار کیلومتر چقدر کیفیت اولیه خود را حفظ می‌کند؟
شنبه, 10 آذر 1403
ارشیا عباسی
خودروی چینی، با کیفیت یا بی کیفیت؟
نسخه واقعی ب ام و M3 GTR از بازی نید فور اسپید ساخته شد
شنبه, 10 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
به مناسبت 30 سالگی نید فور اسپید
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

یادداشت

  • Automobile - ParsKhodro ParsAria

    نقدی بر نام گذاری جدیدترین محصول خودروسازی ایران

    پارس خودرو پارس آریا یا محمدجواد محمدزاده
     پیش از این یادداشتی در باب خطاهای نام‌گذاری محصول در صنعت خودروی ایران منتشر کرده بودیم. در آن یادداشت به این موضوع اشاره کردیم که نام «پارس خودرو» برای...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
تیونینگی متفاوت از لامبورگینی هوراکان

قدرت بیش‌تر بدون سپر عقب

 صنعت خودرو در طول دهه‌های گذشته همواره در حال پیشرفت بوده و در هر دوره دست به تولید خودروهایی منحصر به فرد و متمایز زده است. با این که خودروها در کلاس‌های مختلف از هاچ‌بک‌های اقتصادی شهری تا شاسی‌بلندهای آفرودی لوکس هر روز در حال پیشرفت و تجربه فناوری‌های جدید هستند، عده‌ای از مشتریان هستند که خودروی مورد نظر خود را در میان نمونه‌های موجود در بازار پیدا نمی‌کنند و دست به تیونینگ و شخصی‌سازی خودروها می‌زنند. از این نقطه به بعد وارد قلمروی تیونرها می‌شویم، افرادی که طور شخصی وارد بازی تقویت و تغییر خودروها شده‌اند یا شرکت‌های بزرگی که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات و با هزینه‌های سرسام‌آور دست به چنین کارهایی می‌زنند. به تازگی یکی از همین تیم‌های تیونینگ نسخه‌ای متفاوت از لامبورگینی هوراکان را تقویت کرده و قدرت آن را به بیش از 850 اسب بخار رسانده است.
تغییری که در این لامبورگینی ایجاد شده و بیش از همه جلب توجه می‌کند حذف شدن سپر عقب آن است. البته حذف شدن سپر نه تنها باعث ناخوشایند شدن چهره این خودرو نشده است، بلکه با به نمایش گذاشتن جزییات فنی این خودرو بر جذابیت آن افزوده است. از آن جا که پیشرانه این خودرو در قسمت عقب قرار گرفته لوله‌های اگزوز، توربوشارژرها و دیگر اجزای پیشرانه آن در این بخش قابل مشاهده است و می‌توان آن را به نوعی یک اثر هنری در دنیای خودروها دانست.
همه تغییرات ایجاد شده در این خودرو محدود به حذف شدن سپر آن نشده است. تیونینگ صورت گرفته در پیشرانه 5.2 لیتری V10 آنT قدرت 603 اسب بخاری آن را به بیش از 850 واحد رسانده است. این به روز رسانی‌ها توسط  تیم تیونینگ TR3 صورت گرفته است. به منظور بهبود سیستم خنک کاری پیشرانه، یک اینترکولر در قسمت بار خودرو که در واقع در جلوی آن قرار دارد تعبیه شده تا عملکرد خودرو را بهبود بخشیده و بازده آن را افزایش دهد.


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه