هوندا آکورد هیبریدی به ایران آمد
شنبه, 17 شهریور 1403
شاهین قربانعلی نیا
عرضه توسط آذریوردسال
کاتالوگ رسمی کیا K8 توسط کوشا خودرو منتشر شد
جمعه, 16 شهریور 1403
شاهین قربانعلی نیا
ویژه سامانه جانبازان
مقایسه و رقابت مزدا CX-50 با فولکس‌ واگن تیگوان
یکشنبه, 11 شهریور 1403
امیررضا اسماعیلی
به روایت مجله کار اند درایور
شرایط فروش جدید ۵ محصول مدیران خودرو اعلام شد
شنبه, 10 شهریور 1403
تحریریه اتومبیل فارسی
ویژه شهریور 1403
پورشه ۹۵۹، شاهکاری کمیاب و شگفت‌انگیز
شنبه, 10 شهریور 1403
امیررضا اسماعیلی
نگاهی به ابرخودروی پورشه در دهه 80 میلادی
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - خودروهای تسلا
چین هم سیستم اتوپایلوت ایمن‌تری می‌خواهد

فراخوان‌های تسلا دیگر محدود به فقط بازار آمریکای شمالی نیست. ماه گذشته و پس از تحقیقات موسسه NHTSA درباره ۲.۱ میلیون دستگاه از مدل‌های تسلا، این برند مجبور به صدور یک فراخوان گسترده و بهبود سیستم کمک‌رسان خود موسوم به AutoPilot شد. اکنون اما مقامات چینی نیز از تسلا خواسته‌اند که همان تغییرات را درباره مدل‌های الکتریکی این برند در داخل خاک چین اعلام کند و بدین ترتیب، ۱.۶ میلیون دستگاه دیگر به فهرست فراخوان تسلا اضافه شده است.

نگرانی‌های مقامات هر دو کشور یکی است: این که ممکن است راننده‌ها استفاده نادرست و ناآگاهانه‌ای از سیستم نیمه‌خودران AutoPilot داشته باشند. تسلا با تقویت هشدارهای صوتی و تصویری برای رانندگان، به این انتقادها پاسخ داد و گفت که با به‌روزرسانی‌های جدید، راننده خیلی سریع‌تر متوجه خواهد شد که سیستم اتوپایلوت در چه وضعیتی قرار دارد. قانون‌گذاران چینی می‌گویند که این تغییرات برای کاهش تصادفات و رساندن ریسک برخوردهای احتمالی به کم‌ترین حد ممکن بسیار لازم و ضروری است.

رویترز در گزارش خود نوشته است که تمام چهار مدل تسلا در ایالات متحده شامل فراخوان شدند و اکنون در چین، مدل‌های وارداتی S و X و همچنن، مدل‌های ۳ و Y که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳ در داخل خاک چین تولید شده‌اند،‌ نیازمند این به‌روزرسانی هستند. البته خوشبختانه این به‌روزرسانی از طریق آپدیت‌های نرم‌افزاری انجام می‌شود و نیازی به حضور فیزیکی یک متخصص یا ارسال خودروها به مراکز خدماتی تسلا نیست.

تسلا همچنین نرم‌افزار مربوط به قفل درهای ۷ هزار و ۵۳۸ دستگاه در چین را هم بهینه‌سازی خواهد کرد. این خودروها شامل مدل S و مدل X می‌شوند. تسلا در آمریکا نیز مجبور به فراخوان ۱۲۰ هزار دستگاه با مشکلات مشابه شده بود. گفته شده که این خودروها مشکوک به باز کردن قفل و متعاقبا، باز کردن درهای خودرو در حین تصادف هستند.

نظر دهید


اتومبیل کلاسیک

ویدیوها