یک‌شنبه، 31 فروردین 1404
VW Concept
اتومبیل فارسی - کانسپت فولکس واگن
حضور فولکس واگن در بازار چین پررنگ‌تر می‌شود

 نمایشگاه خودروی شانگهای در حال تبدیل شدن به یکی از صحنه‌های مهم خودروسازی جهان است و گروه فولکس‌ واگن نیز با برنامه‌ای ویژه قصد دارد حضور پررنگی در این رویداد داشته باشد. این خودروساز آلمانی اعلام کرده که سه کانسپت جدید را در این نمایشگاه معرفی خواهد کرد؛ مدل‌هایی که همگی بازتابی از رویکرد جدید فولکس‌ واگن تحت عنوان «در چین، برای چین» هستند و توسط شرکت‌های شریک فولکس‌ واگن در چین توسعه یافته‌اند.

فولکس‌ واگن هنوز جزئیات دقیقی از این کانسپت‌ها ارائه نکرده، اما تأیید کرده است که دو مورد از آن‌ها کراس‌اوور خواهند بود. یکی از این دو، خودرویی کاملاً برقی است که به دست شرکت فولکس واگن آنهویی طراحی شده، در حالی‌که مدل دیگر یک شاسی‌بلند در سگمنت B است که از سیستم پیشرانه‌ی توسعه‌یافته یا همان رِنج اکستندد بهره می‌برد و توسط سایک فولکس واگن عرضه خواهد شد. سومین عضو این مجموعه نیز یک سدان الکتریکی با طراحی ناچ‌بک است که حاصل همکاری فاو فولکس واگن خواهد بود.

تصاویر تیزری که تاکنون منتشر شده‌اند، اطلاعات چندانی از جزئیات طراحی این کانسپت‌ها در اختیار نمی‌گذارند، اما آن‌طور که پیداست، هر سه مدل از چراغ‌های جلوی باریکی برخوردارند که با نوار نوری پیوسته‌ای به یکدیگر متصل شده‌اند. اگرچه این اطلاعات محدود هستند، اما فولکس‌ واگن تأکید کرده که این خودروهای کانسپت نماینده‌ی نسل جدیدی از طراحی و فناوری برند در بازار چین خواهند بود؛ نسلی که بر پایه‌ی آنچه این شرکت «DNA چینی» نامیده، شکل گرفته و شامل نوآوری در طراحی، فناوری و سرعت توسعه می‌شود. فولکس‌ واگن اعلام کرده که مدت زمان توسعه‌ی این خودروها نسبت به گذشته بیش از ۳۰ درصد کاهش یافته است.

 

این سه کانسپت در واقع پیش‌درآمدی بر مدل‌های تولیدی آینده فولکس‌ واگن هستند که قرار است عرضه آن‌ها از سال آینده میلادی آغاز شود. فولکس‌ واگن با رونمایی از این مدل‌ها، نه‌تنها قصد دارد حضور خود را در بازار چین پررنگ‌تر از گذشته کند، بلکه در تلاش است تا جایگاه خود را به‌عنوان مهم‌ترین خودروساز بین‌المللی در این کشور حفظ کند.

رئیس طراحی فولکس‌ واگن، در همین رابطه گفته است که این شرکت ارزش‌های سنتی طراحی اروپایی خود، از جمله ثبات، دل‌نشینی و آن عنصر ویژه‌ای که به گفته او «راز موفقیت» برند است، با ذائقه و سلیقه‌ی بازار چین تطبیق داده است. او تأکید کرده که نتیجه‌ی این تغییرات، شکل‌گیری فلسفه‌ای جدید در طراحی است که در عین وفاداری به میراث فولکس‌ واگن، به نیازها و انتظارات نسل جدید مشتریان چینی نیز پاسخ می‌دهد.

توماس شفر، مدیرعامل برند فولکس‌ واگن، نیز با تأیید این رویکرد اعلام کرده که هدف اصلی این شرکت، حفظ رهبری در بازار چین است. به گفته‌ی او، فولکس‌ واگن برای تحقق این هدف از تمامی ابزارهای لازم برخوردار است؛ از زمان‌های کوتاه‌تر برای توسعه‌ی محصولات و همکاری با شرکای قدرتمند گرفته تا توسعه‌ی محلی، شبکه‌ی تولید و زیرساخت‌های مناسب و البته محصولات و نوآوری‌هایی که به‌طور خاص برای مشتریان چینی طراحی شده‌اند.


در همین زمینه

شبکه‌های اجتماعی