برند اسپانیایی EBRO با چری احیا می‌شود
دوشنبه, 05 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تیگو 7 در اسپانیا
هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
چرا خودروسازان با وجود زیان دهی به تولیدات خود ادامه می دهند؟
اتومبیل فارسی - خط تولید سایپا شاهین

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان پاسخ داد

 

 

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور عنوان کرد: «کمبود نقدینگی قطعه سازان و عدم تامین به موقع قطعات موجب دپو بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو ناقص در کف کارخانه خودروسازان شده است.»

 

به گزارش پایگاه خبری اتومبیل فارسی به نقل از خبر خودرو، محمد رضا نجفی منش بیان کرد: «متاسفانه قطعه سازان به دلیل عدم تامین نقدینگی قادر به تامین به موقع قطعات نبودند و عدم تامین یکی و دو قطعه موجب دپو بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو ناقص در کف کارخانجات خودروسازان شده است.»

وی درباره نوع قطعاتی که موجب ایجاد پدیده خودروهای ناقص شده است، گفت: «بیشترین مشکل در زمینه تولید قطعات الکترونیک بوده است که تولید این نوع قطعات در سطح دنیا نیز با چالش مواجه است.»

 

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور در پاسخ به این سوال که چرا خودروسازان در شرایط زیان‌ده نیز به تولیدات خود ادامه می‌دهند، گفت: «با توجه به انتخاب مدیران دو خودروساز بزرگ کشور توسط دولت این خودروسازان موظف به افزایش آمار تولید خود حتی در شرایط زیان ده هستند و این موضوع موجب شده تولید هر خودرو برای خودروساز بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون بسته به نوع خودرو با زیان همراه باشد. از طرف دیگر تولید همراه با زیان کمبود نقدینگی را برای خودروساز به همراه داشته و به همین دلیل توان پرداخت مطالبات قطعه سازان را نیز ندارند. در نتیجه قطعه ساز نیز به دلیل عدم تامین سرمایه در گردش خود قادر به تامین مواد اولیه و تولید قطعه نخواهد بود و برای ترخیص قطعات وارداتی از گمرک نیز با مشکلاتی مواجه است. بنابراین اگر به پدیده خودروهای ناقص همه جانبه نگاه کنیم این مشکل رفع خواهد شد.»

 

نجفی منش درباره میزان بدهی خودروسازان به زنجیره تامین تشریح کرد: «در حال حاضر بر اساس برآوردهای انجام شده میزان بدهی خودروسازان به زنجیره تامین ۶۵ هزار میلیارد تومان است که ۲۵ هزار میلیارد تومان آن از طریق اوراق گام و خرید دین تعیین تکلیف شده است. از این ۴۰ هزار میلیارد تومان باقی مانده ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی های معوقه است که بیش از ۱۲۰ روز به طول انجامیده و با پرداخت های ناچیز خودروسازان هر روز بر میزان آن افزوده می شود. این در حالی است که قطعه ساز خرید مواد اولیه موردنیاز خود را به صورت نقدی انجام می دهد و به همین دلیل تحمل این قضیه برای قطعه سازان به شدت دشوار شده است.»

 

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور در پایان با اشاره به اینکه قطعه سازان با تولید همراه با شکنجه به فعالیت خود ادامه می دهند، خاطرنشان کرد: «در حال حاضر قطعه سازان با هر گونه مشکلی که در عالم بشریت وجود دارد در حال تولید هستند. لذا در چنین شرایطی حذف قیمت گذاری دستوری و خصوصی سازی صنعت خودرو دو تصمیم بزرگ است که باید هر چه سریع تر در مورد این صنعت اعمال شود.»

 

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه