برند اسپانیایی EBRO با چری احیا می‌شود
دوشنبه, 05 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تیگو 7 در اسپانیا
هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
بهترین جایگزین برای قرعه‌کشی فروش خودرو چیست؟
اتومبیل فارسی - سایپا تیبا

از نظر عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرو محرکه

 

 

عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور فروش خودرو بر اساس عرضه و تقاضا را بهترین جایگزین برای قرعه کشی دانست.

 

ابراهیم احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو در واکنش به مخالفت وزیر صمت با قرعه کشی خودرو و مسیرهای پیشنهادی برای جایگزینی قرعه کشی اظهار داشت: «در زمینه قیمت گذاری و فروش خودرو ما باید همان مسیری را پیش بگیریم که تمام صنایع ایران و جهان به سمت آن حرکت کردند. لذا تعیین قیمت خودرو بر اساس عرضه و تقاضا بهترین روش قیمت گذاری و جایگزین مناسبی برای قرعه کشی است.»

 

وی افزود: «همان طور که قیمت کالا در صنایع فولاد، آلمینیوم، لوازم خانگی و ... آزادانه و بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می شود خودرو نیز مانند سایر کالاها باید بر اساس چنین مکانیزمی به فروش برسد. زیرا فروش از طریق عرضه و تقاضا موجب می شود خودروساز در صورت سود دهی به تولید خود ادامه دهد و در صورت زیان دهی نیز تولید را متوقف کند و متقاضیان نیز در صورت نیاز خودرو خریداری کنند. بنابراین قیمت گذاری دستوری همان طور که تا کنون نتیجه بخش نبوده از این پس نیز جوابگوی صنعت خودرو کشور نخواهد بود.»

 

عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با بیان اینکه آزادسازی قیمت ها در کنار آزادسازی واردات خودرو به انحصارزدایی و ایجاد رقابت در صنعت خودرو کمک می کند، عنوان کرد: «آزادسازی قیمت خودرو به معنای کاهش یا افزایش قیمت خودرو نیست بلکه منظور این است که خودرو بر اساس قیمت تمام شده که قیمتی متعادل است به فروش برسد.»

 

احمدی درباره عرضه خودرو در بورس به عنوان جایگزینی برای قرعه کشی اظهار داشت: «خودرو مانند فولاد و آلومینیوم نیست که بتوان آن را از طریق بورس عرضه کرد زیرا متقاضیان خرید خودرو نسبت به سایر کالاها خیلی بیشتر است ضمن اینکه خودرو دارای آپشن و مدل های مختلفی است که عرضه آن در بورس مشکلاتی را ایجاد می کند.»

 

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه