برند اسپانیایی EBRO با چری احیا می‌شود
دوشنبه, 05 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تیگو 7 در اسپانیا
هاچ‌بک شهری ام جی 3 در آزمایشات انکپ سه ستاره ایمنی کسب کرد
پنج شنبه, 01 آذر 1403
شاهین قربانعلی نیا
تست تصادف ام جی 3
فونیکس FX برقی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ دریافت کرد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
عملکرد مشابه با نسخه بنزینی FX
چری جینیون با فضای داخلی بزرک و برد 2500 کیلومتری رونمایی شد
دوشنبه, 28 آبان 1403
شاهین قربانعلی نیا
چندمنظوره جدید چری با امکانات لوکس
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

پیشنهاد سردبیر

یادداشت

  • تکرار یک اشتباه 70 ساله این بار در بازار ایران

    خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟
      "خانم‌های صورتی پسند کجا هستند؟"، عنوان روایتی است که "مت هیگ" از شکست یک ایده، در کتاب “Brand Failure” خود آورده است. این عنوان در واقع برای شکست افتضاح ایده داج لافم...
    نویسنده: محمدعلی ملاعبداللهی

جدیدترین اخبار و مطالب

مشاهده بیشتر ...
اتومبیل فارسی - قطعات خودرو
حضور ضعیف ایران در نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه 2023

 

حضور در نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه بیش از آن‌که بتواند جایگاه کشورمان را ارتقا دهد بعد از دو سال حضور در این نمایشگاه هنوز دستاورد مشخصی برای کشور نداشته است، بازخورد این نمایشگاه و بازتاب غرفه ایران به قدری بد بود که رسانه‌های روسی با انتقاد شدید از این نمایشگاه خودروهای ایرانی را تمسخر کردند.


به گفته یکی از بازدیدکنندگان ایرانی نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه پاویون ایران در این نمایشگاه در سالن یک و در بهترین مکان ممکن بود اما چون غرفه‌سازی مناسب و طراحی درستی صورت نگرفته بود بسیاری از بازدیدکنندگان قید بازدید از غرفه‌های ایرانی زدند.


هر چند از سال 1401 و بعد از نمایشگاه اتوموبیلیتی 2022 روسیه موسوم به MIMS انتظار می‌رفت با توجه به تحریم‌های روسیه از سوی غرب، ایران از این بازار برای خود سهمی دست و پا کند حتی با توجه به خبرهای منتشر شده هنوز اتفاق ملموسی در تبادل تجاری دو طرف رخ نداده است.


ناگفته نماند هرچند محصول نهایی خودرو ایرانی با توجه به کیفیت و قیمت در بازار روسیه خریدار زیادی نداشته باشد اما صنعت قطعه‌سازی ایران در دو بخش تامین خط تولید خودروساز روسی و همچنین تامین بازار افترمارکت این شرکت می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.


به تازگی ابراهیم دوست‌زاده عضو هیات مدیره انجمن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودروی ایران گفته است: « در سال 2022، نزدیک به 700 میلیون یورو تفاهم‌نامه تجاری بین ایران و روسیه در بخش قطعه‌سازی به امضا رسید که همه به قرارداد تبدیل شده است، خوشبختانه این قراردادها در سال جاری نیز ادامه پیدا کرده و قراردادهای جدیدی نیز منعقد شده است.»


دوست‌زاده اصلی‌ترین مشکل تبادل تجاری بین ایران و روسیه در شرایط تحریم را انتقال پول عنوان کرد و توضیح داد: « با مذاکرات صورت گرفته بین مقامات ایران و روسیه، بانک‌های ایرانی حاضر در روسیه به سیستم مالی این کشور متصل شده و به جای سوئیفت از سیستم اختصاصی برای مبادلات تجاری استفاده می‌کنند و تبادل تجاری با ارزهای داخلی دو کشور صورت می‌گیرد.»


عضو انجمن همگن قطعه‌سازی ایران در خصوص رقبای قطعه‌ساز ایران در بازار روسیه گفت: « رقبای ایران در بازار قطعات روسیه، کشورهای ترکیه و چین هستند اما مزیت همسایگی و همچنین رفع مشکلات بانکی مسیر را برای فعالیت قطعه‌سازان ایرانی هموار کرده است.»

 


شبکه‌های اجتماعی

جدیدترین خودروهای بازار ایران

ویدیوها

تست اتومبیل و مقایسه