شبکه‌های اجتماعی

مدیران خودرو همراه جامعه ایران در بحران‌ها
اتومبیل فارسی - مدیران خودرو همراه جامعه ایران در بحران‌ها

با سابقه فعالیت نزدیک به دو دهه

 

 

شرکت مدیران خودرو به عنوان بزرگترین خودروساز خصوصی کشور نزدیک به 2 دهه است که در منطقه اقتصادی ویژه ارگ بم فعالیت خود را به عنوان یک شرکت تولیدی آغاز نموده است. در طول این مدت نزدیک به 3000 نفر به طور مستقیم و 20.000 نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار شده‌اند که خود بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی شهر بم و همچنین سایر شهرهای کشور داشته است و توانسته تعداد زیادی نیروی کار حرفه‌ایی و صنعتی را پرورش دهد.  نکته مهم دیگر در مورد شرکت مدیران خودرو جذب سرمایه خارجی و نخستین قرارداد جوینت ونچری در صنعت خودروسازی کشور است.


مدیران خودرو را میتوان الگوی مناسبی از همکاری بخش خصوصی و توسعه آن نامید که با بهره‌گیری از ظرفیت های داخلی و خارجی به خوبی توانسته توسعه مناسبی را ایجاد کند. بیش از 150 نمایندگی مجاز فروش و خدمات پس از فروش کل نقشه کشور را پوشش داده و همواره با برنامه‌ریزی و نظارت شرکت مدیران خودرو در حال ارتقاء و توسعه هستند.
ارائه محصولات گوناگون در سگمنتهای مختلف و ارتقاء کیفی محصولات همواره جزو استراتژی شرکت مدیران خودرو است.


از ابتدا دهه 90 سبد محصولات شرکت مدیران خودرو در راستای نیازهای جامعه مصرف ایرانی گسترش یافت و هر ساله محصولات جدید با طراحی ، امکانات رفاهی و ایمنی مناسب در قالب خودروهای شهری- خانوادگی و شاسی بلند برای پاسخ به نیاز مشتریان وارد بازار شده است.

در دور اول تحریم های کشور که از سال 91 تا سال 94 ادامه داشت شرکت مدیران خودرو تولید خود را افزایش داد و توانست با حضور قدرتمند خود در بازار جایگاه خود را حفظ کند. از سوی دیگر فعالیت‌های اجتماعی خود را افزایش داد، نخستین شرکت خودروسازی کشور بود که از قهرمانان المپیک لندن 2012 حمایت ویژه کرد و به آنها برخی از محصولات خود را به پاس برافراشتن نام و پرچم ایران در مجامع جهانی اهداء کرد.

 


اما پس از تحریم های دور اول در سال 1394 این شرکت وارد استراتژی جدیدی گردید و آن تولید محصولات با سبک جدید و تنوع بیشتر محصولات بود که خودروهای تاثیرگذاری چون محصولات خانواده آریزو و تیگو ، ایکس 55 و 22 و همچنین نسلهای جدید ایکس 33 وارد بازار شد. در بحث اجتماعی بازهم به عنوان تنها شرکت خودروساز از قهرمانان المپیک 2016 ریو حمایت نمود و به آنها خودرو اهداء نمود تا بازهم از مدال آوران کشور قدردانی گردد و فرهنگ ورزش گسترش یابد.


اما تحریم های دور دوم که از آغاز سال 1397 آغاز گردید شرایط را به گونه‌ایی دیگر تغییر داد اینبار تمام شرکای خارجی و حتی بسیاری از خودروسازان چینی بازار کشور را ترک کردند و از سوی دیگر واردات خودرو ممنوع گردید و به یکباره تقریبا تمام شرکای خارجی بازار کشور را ترک کردند که هم در زمینه منابع انسانی و هم کنترل و عرضه خودرو در بازار مشکلات بسیاری پدید آمد، ادامه کار بسیار سخت شده، تحریم‌ها تاثیر شدید بر روی نقل و انتقال کالا و قطعات و انتقالات بانکی گذاشت.


اما شرکت مدیران خودرو با حفظ مجموعه و شرکای خود توانست به خوبی از این بحران عبور نماید. خطوط تولید را فعال نگاه داشت و تا حد امکان خدمات خود را به مشتریان عرضه کرد تا مسئولیت خود را در قبال مشتریان به انجام رساند. در فعالیت‌های اجتماعی نیز کمکهای فراوانی را در هنگام بروز سیل در سال 98 و شیوع کرونا و حمایت از جامعه درمان و پرسنل خود داشت تا همواره خود را کنار جامعه ایران ببیند. سختی‌های این چند سال درس بزرگی بود و حال مدیران خودرو توانست از این بحران عبور نماید و خود را برای آینده مستحکم تر همراه با مشتریان و نیاز آنها و ارائه محصولات و خدمات جدید آماده کند.

 

 

(این متن رپورتاژ است و اتومبیل فارسی هیچ دخل و تصرفی در محتوای آن ندارد.)

 

 

نظر دهید


در همین زمینه