شبکه‌های اجتماعی

ایران خودرو در مسیر روزهای طلایی
اتومبیل فارسی - خط تولید ایران خودرو

برنامه‌ریزی‌ها از یک شروع طوفانی خبر می‌دهند


مسیر حرکت گروه صنعتی ایران خودرو طی چند ماه اخیر نشان از آن دارد که این شرکت توانسته روزهای سخت تحریم‌های بین‌المللی و مشکلات و فشارهای داخلی را با طی کردن فرآیندی بسیار سخت و پیچیده، با موفقیت پشت سر بگذارد و امیدها را برای رسیدن به روزهای اوج و طلایی خود پررنگ‌تر کند.


افزایش ۶۶ درصدی تیراژ تولید خودرو کامل و رشد ۴۰ درصدی کیفیت محصولات ایران‌خودرو طی سه ماهه ابتدایی سال جاری را باید به عنوان گام بزرگ ‌ایران خودرو در مسیر جدید حرکتی خود قلمداد کرد. رشد تیراژ تولید در ایران خودرو وام‌دار دستاورد بزرگ این شرکت در تولید کامل و عبور مستقیم است به طوری که تولید خودروی کامل در ایران خودرو از ابتدای امسال تا پایان خردادماه با رشد ۶۶ درصدی به بیش از ۱۴۷ هزار دستگاه رسیده است. همچنین کاهش تعداد خودروهای ناقص از بیش از ۸۲ هزار دستگاه در بهمن سال قبل به کانال ۲۳ هزار دستگاه در حال حاضر، را می‌توان از دستاوردی بسیار مهم طرح بزرگ و گسترده ایران خودرو برای ارتقا صنعت کشور دانست.


بر همین اساس تولید بدون کسری و عبور مستقیم خودرو از خط تولید به دست مشتریان، کاهش تولید خودرو‌های ناقص و دپو شده در کف پارکینگ‌ها، بهبود کیفیت خدمات پس از فروش و لجستیک در سه محور طراحی و عرضه خودروهای جدید، توقف تولید محصولات قدیمی و رفع عیوب مزمن و کیفی‌سازی محصولات تولیدی جاری بیانگر طرح شجاعانه ایران خودرو در ارتقای خدمات و تعهد سنگین این شرکت به مشتریان خود است.


از دیگر اقدامات قابل توجه ایران خودرو در راستای ترمیم وجهه خود و افزایش سطح رضایتمندی مشتریان حذف پرتیراژترین و البته زیان‌ده ترین خودرو این شرکت یعنی پژو ۴۰۵ GLX از خطوط تولید بود. پژو ۴۰۵ GLX که طی سال‌های اخیر بیشترین نارضایتی را در میان مردم داشت با شروع مدیریت جدید در ایران خودرو و در راستای احترام به نظر مشتریان برای همیشه با خطوط تولید ایران خودرو خداحافظی کرد.


به گفته کارشناسان یکی از دلایل زیان انباشته ایران‌خودرو تولید خودروهای بی‌کیفیتی مانند پژو ۴۰۵ GLX و بی‌توجهی به تنوع محصول در سال‌های قبل بوده است. در نگاه اول، پروژه حذف پژو ۴۰۵ GLX شاید کار سختی به نظر نرسد، اما تداوم و اصرار به تولید خودروهای دارای نقص کیفی در دوره‌های قبلی نشان از آن دارد که خط‌کشی با تولیدات قبل و تفاوت محسوس کیفیت محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۱ و انجام جراحی در سبد محصولات ایران خودرو کار راحتی نبوده است چرا که اگر کار راحتی بود قطعا در دوره ۲۰ ساله گذشته به اجرا درمی‌آمد.


شناسایی ظرفیت‌های همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با گروه صنعتی ایران خودرو از دیگر اقدمات مهم بزرگ‌ترین خودروساز کشور در راستای شناخت دقیق محورهای تولید ناب و آغاز حرکت‌های بزرگ و اساسی در این مسیر است. در این راستا ۵۴ تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت‌های دانش‌بنیان با گروه صنعتی ایران خودرو امضا شده که نقطه عطفی در صنعت خودرو به‌شمار می‌رود. این همکاری‌ها توسط مرکز توسعه محصول و فناوری در زنجیره ارزش گروه صنعتی ایران‌خودرو هدایت و مدیریت خواهد شد.


از دیگر برنامه‌های بزرگ‌ترین خودروساز کشور ارایه خدمات بزرگ با اعتماد به تولید باکیفیت است. در این زمینه ‌ اجرای طرح جهش کیفیت ایران خودرو در قالب ۲۷۹ پروژه مهم و با هدف افزایش رضایت مشتریان در دستور کار ویژه قرار گرفته است. به گفته مدیران ایران خودرو، این شرکت خودروساز بر آن است تا با اولویت‌دهی به تامین قطعات شبکه، شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان و روند کاهشی مراجعات به نمایندگی‌ها باشد. همچنین دستیابی به رکورد یک روز بدون شکایت از خدمات پس از فروش در سال جاری از دیگر اهداف گروه صنعتی ایران خودرو است.


بر اساس اعلام مدیران ایران خودرو، بهره‌برداری از سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در نوسازی تجهیزات خطوط تولید گیربکس و موتور، طراحی و عرضه نسخه ارتقا یافته موتورها (پلاس) و گیربکس‌های تولیدی، استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز در آزمون‌های خودرویی و مجموعه‌های تولیدی در فرآیندهای قطعه‌سازان، ایجاد هم‌افزایی موثر و تعریف برنامه‌های کیفی مشترک با سازندگان از طرح‌های سنگین جهش کیفیت ایران‌خودرو در حوزه موتور و گیربکس است.

 

نظر دهید


در همین زمینه