پنجشنبه، 1 آبان 1404
اشتراک‌گذاری Copied!
Envoy
اتومبیل فارسی - انووی
ایران خودرو و بهمن خودرو مشترک می‌سازند

شنیده ها حاکی از آن است که در راستای درخواست‌های متعدد مشتریان برای خودرو اقتصادی و کم مصرف ، گروه صنعتی ایران خودرو و گروه بهمن به صورت مشترک به زودی از یک محصول جدید مشترک رونمایی خواهند کرد.

هنوز هیچ اطلاعات دقیقی در این‌ مورد از سوی شرکت های ایران خودرو و بهمن اعلام نشده اما به نظر می‌رسد این محصول مشترک همان انووی (Envoy) باشد.

انووی یک سدان اقتصادی بر پایه چانگان ایدو DT است که به پیشرانه هیبریدی مجهز است. چانگان ایدو DT، در حقیقت نمونه به روز شده از اآلسوین V7 است. یک سدان با طول ۴۵۷ سانتی‌متر که فاصله بین دو محور آن ۲۶۱۰ میلی‌متر است. این خودرو در بازار چین با یک پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی عرضه می‌شد که توان تولید ۱۲۶ اسب بخار قدرت را داشت. یک نمونه توربوشارژ با توان ۱۷۰ اسب بخار نیز در فهرست موتورهای این خودرو دیده می‌شود. پیش از یک خودروساز بخش خصوصی دیگر نیز قصد عرضه نمونه بنزینی این خودرو در بازار ایران را داشت، اما این پروژه هرگز به نتیجه نرسید.

 

AutomobileFarsi Envoy IKCO BahmanGroup 2 copy

 

با این حال انووی قرار است با یک پیشرانه هیبریدی وارد خط تولید ایران خودرو و بهمن موتور شود که جزییات زیادی از آن در دسترس نیست. علاوه بر تغییر در قوای محرکه انووی، تغییراتی جزیی در طراحی سپرها و جلوپنجره این محصول هم ایجاد شده است.

AutomobileFarsi Envoy IKCO BahmanGroup 3


در همین زمینه

شبکه‌های اجتماعی

 Bamkhodro 14040608

 

فونیکس

Lamacoflo14040315