Fownix FX
اتومبیل فارسی - فونیکس FX
پیوندی مشترک میان صنعت و هنر در کمپین فونیکس FX

 آینده‌نگری و هنر، پایه‌های اساسی طراحی فونیکس FX را تشکیل می‌دهند و برای دومین بار کمپین ترسیم آینده 2 از یک اسفند1403 الی 5 فروردین 1404 به عنوان چالشی برای خلق آثار مفهومی و هنرمندانه در راستای پیوند هنر و صنعت برگزار می شود.

هنر، به عنوان یک زبان جهانی، به واسطه زیبایی‌شناسی و خلاقیت، راهی به تمامی روزنه‌ها و دانش‌ها می‌گشاید و نمی‌توان هیچ حد و مرزی برای ذوق و خلاقیت انسانی قائل شد. بر پایه همین اصل اساسی، هنر با هر مقداری در طراحی‌های ابتدایی و معماری مختلف دیده می‌شود و با نگاه کردن به محیط پیرامون خودمان، ردپای ذوق و قریحه هنرمندان را می توان مشاهده کرد.

در راستای به جریان در آوردن ذوق و هنر بی پایان، کمپین ترسیم آینده 2 در بخش های گرافیکی و معماری از یک اسفند 1403 آغاز می‌شود و از علاقه‌مندان دعوت می‌شود در این رویداد خلاقانه توانمندی‌ها و ایده‌های جذاب خود را برای خلق سبک زندگی اختصاصی فونیکس در حوزه پوشاک در حوزه گرافیک و همچنین طراحی پاویون در بخش معماری به تصویر بکشند و در نهایت به منظور انتخاب برترین آثار به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.

 

سبک زندگی به زبان فونیکس

بخش و جذاب این کمپین از یک اسفند 1403 تا 5 فروردین 1404 برگزار می‌شود و هنرمندان و طراحان گرافیک می‌توانند طراحی‌های مدنظر خود را بر پایه هویت بصری فونیکس روی پوشاک و اقلام ورزشی گوناگون از جمله جمله تیشرت، شلوار، شلوارک، کوله، کفش، کلاه، هودی، استیکر قابل نصب روی بدنه خودرو، راکت پینگ پنگ، توپ بسکتبال، چوب بیسبال و دستکش بوکس و ... اجرا نمایند. امکان بهره گیری از المان‌ها و نمادهای خودرو FX در این طراحی‌ها وجود دارد و در نهایت به جذابیت و بهبود کیفیت اثر طراحان منتهی خواهد شد.
در نهایت آثار منتخب به صورت فیزیکی تولید و به عنوان نمایانگر هویت بصری و سبک زندگی خاص فونیکس تهیه و در مراسم اختتامیه این رویداد بزرگ به نمایش در می آید.

 

خلق پاویون بر پایه هویت بصری FX

بخش دوم این جشنواره مختص طراحان معماری است که با استفاده از دانش و توانمندی‌های خود در خلق پاویون آینده‌گرایانه با بهره گیری از هویت بصری فونیکس به رقابت می‌پردازند.
شرکت کنندگان در این بخش ویژه، از یک اسفند 1403 تا پنج فروردین 1404 فرصت دارند در این کمپین شرکت نمایند کنند. در ادامه فرآیند طراحی و ارسال پاویون‌های مرتبط با ماهیت FX، آثار توسط اساتید برجسته این مسابقه معماری ارزیابی می گردد و سه اثر منتخب این بخش به صورت واقعیت مجازی در سه مرکز تجاری بزرگ تهران به نمایش در می آید و برای چندین ماه با اسامی طراحان به وسیله عینک های VR در معرض دید عموم اقشار مردم خواهد بود.
جزییات کامل بخش مرتبط با طراحان حوزه معماری توسط کتابچه جامع و کامل این مسابقه و همچنین سایت فونیکس در دسترس علاقه‌مندان خواهد بود.

 

جوایز مسابقه گرافیک

  • رتبه اول: 200 میلیون ریال، لوح تقدیر
  • رتبه دوم: 150 میلیون ریال، لوح تقدیر
  • رتبه سوم: 100 میلیون ریال، لوح تقدیر


داوران

  • مهندس هومن بالازاده
  • مهندس شهاب میرزائیان
  • مهندس مهرداد ایروانیان
  • داور علی‌البدل: مهندس گلناز بهرامی


جوایز نفرات منتخب

  • رتبه اول: 400 میلیون ریال، نمایش طرح در قالب VR به مدت سه ماه در یکی از مراکز تجاری پایتخت همراه با نام صاحب اثر، لوح تقدیر
  • رتبه دوم: 300 میلیون ریال، نمایش طرح در قالب VR به مدت سه ماه در یکی از مراکز تجاری پایتخت همراه با نام صاحب اثر ، لوح تقدیر
  • رتبه سوم: 200 میلیون ریال، نمایش طرح در قالب VR به مدت سه ماه در یکی از مراکز تجاری پایتخت همراه با نام صاحب اثر ، لوح تقدیر
  • لوح تقدیر هیات داوران به هفت اثر برتر و شایسته تقدیر


همچنین نفرات منتخب این رویداد با تصمیم هیات داوران در سفر دو هفته ای از کشور چین از سوی برند فونیکس شرکت خواهند کرد و از جذابیت‌ها و المان‌های شهری شاخص این کشور بازدید خواهند کرد.
دومین کمپین طراحی FX فرصتی است که فونیکس و علاقه‌مندان و متخصصان گرافیک و معماری، پیوندی مشترک میان هنر و صنعت ایجاد نمایند و آینده را در مشارکت با همدیگر و به شکلی زیبایی شناسانه به نمایش بگذارند. علاقه‌مندان به شرکت در دومین کمپین طراحی FX می‌توانند با مراجعه به سایت فونیکس در این مسابقه ثبت نام کنند.

 

AutomobileFa fownix Design Campaign 14031201


در همین زمینه

شبکه‌های اجتماعی